Több millióan töltötték le az apuka kutyának sem kellő hajós appját, miután a kislánya kiposztolta azt TikTokra

0

A mai öregek, de még az Y-generáció egyre boomeresedő rétegeinek nagyja is lenézi az újabb közösségi médiákat, mint amilyen a TikTok vagy a Snapchat. Ezek komplett felületeit a Z-generáció uralta le, kik a nagyszüleik korosztályának meg mindenféle kellemetlen távoli rokonoknak a Facebook-ra költözése végett menekültek a lehető legmesszebb a totál gáz virtuális nyugdíjasklubból (felkészül: Instagram és Twitter).

Azt hihetné az ember, hogy nem is lehetséges igazán az egymástól radikálisan eltérő létfilozófiákat valló nemzedékek összebékítése, pedig az alábbi esettanulmány is demonstrálja, hogy a súlyos nézeteltérések inkább a generációs marketing keltette látszatok és a fiatalság meg nem értettsége végett nyilvánítják ki magukat, a valóságban minden platformból jót is ki lehet hozni, korosztálytól függetlenül.

Egy Maryland-i (USA) apuka bolondul a hajókért, s rajongása bizonyítékaképp leprogramozott egy – állítólag tényleg kiváló és remekül használható – navigációs appot. A cucc teljesen ingyen letölthető, de prémium szolgáltatások is gazdagítják a csomagot.

A szoftver „nagy csinnadrattával” való debütálása egy chicagói hajókiállításon zajlott, hol az optimista férfi hagyományos szórólapok által kívánta megszólítani a potenciális közönségét – gyakorlatilag nulla sikerrel. A bámészkodó járókelők úgy keresztül néztek rajta, mintha nem is létezne.

kutyanaksemkell

A roppant kínos momentum alatt vele volt kislánya is, ki előkapván okostelefonját videóra vette, ahogy az apja látványosan szenved a termékére ügyet sem vető nézelődők figyelmének elnyerésével. Gyorsan megvágta tíz másodpercesre a videóanyagot, majd regisztrált egy, az apuka navigációs termékének nevét fémjelző fiókot. Ide töltötte fel a klipet a következő rövidke szöveg kíséretében:

Segítsetek elterjeszteni az apukám hajózósi appját. Olyan keményen dolgozott rajta, s csak azt szeretné, hogy kipróbálják az emberek.

@argonavigation It’s called Argo, it’s a free navigation app for boaters. Please try it out and let captain Jeff know what you think. He’ll really appreciate it:) #boating #boatlife #foryoupage #navigation #app #developer ♬ See You Again (Piano Arrangement) – Alexandre Pachabezian

Nem várt sokat a reakció. Hamarosan úgy berobbant a klip népszerűsége, hogy a nézettségszámláló 25 millió alatt meg sem állt, a meglepett apuka pedig immár avégett foghatta a fejét, miképp tudná az appján át érkező temérdek új ügyfelet kiszolgálni. Szegény szerver vért izzadt a milliószám érkező látogatóktól, az online infrastruktúra istápolásával megbízott rendszergazda kolléga pedig csak a következőt tudta hozzáfűzni a történethez:

Persze, felkészültünk a hajózási szezonra, de nem a TikTokra, meg mellé milliónyi látogatóra.

A fiókon található második videó bemutatja, ahogy az apa a végeláthatatlanul érkező e-mailek fölött kívánna úrrá lenni teljesen sikertelenül, majd végül a lánya arcát is láthatjuk.

@argonavigation In truth his reaction has been going on since I first posted the video and showed him at 100 likes. He can’t believe the power tik tok has and the support all of you have given him. A video about the app and backstory will be posted shortly. In the meantime, we’re in Chicago for one more day of the boat show. Hope to see you there!😌😁 #boating #navigation #foryoupage #findyouradventure #argo #captainjeff ♬ original sound – argonavigation

Az Argo Navigation hajózós app e cikk írásának pillanatában 5 csillagos értékelésnek örvend 17 ezer értékelés alapján.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás