Valamiért mindenki ezt a lányt videózgatja Laoszban, holott csupán omletteket süt

0

Megjelent nekem YouTube-on az ajánlatok között egy roppant fura névvel ellátott videó: „Laoszi omlett hölgy szebb, mint a mesterséges intelligencia”. Nem a gépi félrefordítás ténye itt a szemet szúró tényező, hanem hogy hogyan lehet egy „omlett hölgy” vagy bármilyen nőnemű egyed szebb a mesterséges intelligenciánál, amikor a mesterséges intelligenciának nincs önmagában véve semminemű kinézete? Hacsak nem az MI-generálta lányokra gondolt a videó megcímezésénél a költő.

Miután lecsekkoltam a videót, a YouTube ajánlott nekem egy újabbat, melyen ugyanezen lány süti az omletteket. Aztán mégegyet. Végül tucatnyi klipet sikerült összegyűjtenem, melyek rendre ezt a lányt mutogatják. Mindegyiken ugyanezt a jelenetet látjuk, ahogyan sorra sütögeti vendégei részére a helyi receptúrának megfelelő módon készített omletteket.

Próbáltam rájönni a videók gomba mód való szaporodásának okára, ezért kicsit utána néztem a lány háttértörténetének. Sajnos komolyabb információkra nem sikerült lelnem, merthogy egyetlen vonatkozó forrás sem létezik angol nyelven. Annyit mindenesetre sikerült megtudnom, hogy a leányzó a 2018-as Miss World Laos szépségkirálynő-jelöltje volt.

Ha valaki szemfüles, talán kitalálhatja a vonatkozó linken, hogy melyik fénykép és hozzá rendelt név jelképezi a kamerák kereszttüzében vergődő teremtést. Jómagamnak sajnos nem sikerült tökéletes bizonysággal megtippelnem, melyik is lehet ő.

Mindazonáltal akik kíváncsiak a lány további monoton sütögetéseire, azoknak álljon itt alább a teljes kollekció. Mi, roppant együgyű és értetlen földi halandók talán soha nem fogunk rájönni, mi olyan rendkívüli abban, ha egy fiatal lány tojást süt.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás