Ez az egyetlen menő macskás-maszkos videó a neten

0

Manapság a neten terjedő médiatermékek két legrosszabbika a cuki macskás videók, valamint a hamis erénydemonstrációul szolgáló, maszkhordást propagáló fotók, illetve cikkek. Ki gondolta volna, hogy a két legszörnyűbb dolog keveredéséből valami igazán egyedi, ámbár roppant fura jelenség keletkezhet?

Az excentrikus coolság élő bizonyítékai azon macskamaszkos kínai felszolgálók, kik egyes éttermekben fel-alá járkálva keresik a lehetőségét, hogy egy-egy vendég sörének kupakját tova repíthessék. Ehhez általában egy vágólapot használnak alkalmatosságként, de jobb híján a hölgyek cipőtalpa vagy akár egy póréhagyma is megfelel.

A derék pincérlányok egy helyi népszokás-féleséget elevenítenek fel tettükkel, melyről túl sokat nem sikerült megtudnom, mindössze annyit, hogy egy szerepjátékról van szó, melyben a macskamacskos hölgy egy szívességet tesz a szíve választottja férfinak, akinek illendő a kedvességet egy hasonló jellegű tettel viszonozni (jelen videókban például megkínálni a hölgyeket a rendelt étellel), melyet a nő aztán kötelességből elutasít. Elég fura népszokások dívnak egyes vidékeken, valljuk be.

A macska-maszkos felszolgálók TikTokon futották be a legnagyobb karriert, kiknek klipjeiből aztán pár YouTuber válogatásokat rakott össze, ezeket prezentálnám most itten alább.

catmask2

A hölgyek persze a TikTok generáció igényeinek megfelelően alakítják a maguk viselkedését, így többnyire előre beállított szituációkban és kamerákkal zajlanak a jelenetek. Az, hogy időnként röhögős track-eket meg kretén hangeffekteket is bevágnak a rövidke klipek alá, sajna valamicskét levon a videók élvezhetőségéből, de azért az újdonság varázsa kitart addig, míg az összes alább beszúrt videót végig nem sasoltuk.

Aki felkeresné a cicamaszkos lányokat foglalkoztató éttermeket, annak eléggé reménytelennek látszó kutatómunkát kell végeznie, bár aki tud egy kicsit kínaiul, az néminemű előnyre tehet szert a keresgélésben. Állítólag a kínai Hszian városában elérhető egy étterem, melynek környékén gyakran megfordulnak a macskamaszkos hölgyek.

Vegyétek figyelembe, hogy az alább beszúrt válogatásokban olykor ismétlődnek korábban már látott részletek, de azért mindegyikben előfordul 1-1 új kliprészlet is.

MEGOSZTÁS
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás