Ufót véltek felfedezni Peru falusi lakosai, ám mint kiderült, egészen mást találtak

0

Tömegével érkeztek lakossági bejelentések egy perui faluközösség portáiról, hogy a békés és csendes település ufótámadás áldozatává vált. A vidéki lakosok világító idegenek jelenlétét vélték felfedezni, akik ráadásul egy 15 éves kislány elrablását is megkísérelték.

A rendőrség természetesen rögvest ugrott az esetre, merthogy a média képviselői folyamatosan szoktatják a lakosságot az ufók érkeztére. Ki tudja, miféle titkokat rejteget éjszaka a dzsungel.

Az egyik helyi férfi jól lábon is lőtte a felé közeledő kísérteties idegent, ám az rögvest felemelkedett az égbe, majd el is tűnt. Leírása szerint az ufók szürke ruházatot és kerek cipőt viseltek, szemük sárgásan, sarkuk pirosan világított.

A hír rekord gyorsasággal terjedt szét szerte a perui világhálón. A törzsi Ikitu közösség videóra is vette, ahogy a fura alakok a sötétben sertepertélnek.

Miután a rendőrség mellett a perui hadsereg is rászállt a gerjesztett hisztériára, sikerült felfedni a gyanús idegen lények valós kilétét.

big_daddy

A hatóságok a maguk vizsgálódását követően ama következtetésre jutottak, hogy a gyanús rémalakok nem egyebek, mint jetpack-ekkel szaladgáló illegális bányászok, akik Kolumbiából és Brazíliából járnak át arany után kutakodni.

A bejelentést tevő Ikitu törzs székhelye pontosan ama Nanay folyó mentén fedezhető fel, ahol az ország illegális bányászati tevékenységének jó 80 százaléka zajlik.

Ugyan a helyi hivatalnokok mintegy 110 kotrási és további 10 illegális bányászati tevékenységet számoltak fel csak az idei évben, a várható zsákmány nagysága rendre újratermeli ezeket a szerencsevadászokat, akik többek közt pont a babonás és befolyásolható vidéki lakosság megfélemlítése érdekében viselnek barátságtalan ruházatot.

Felszerelésük egyéb részei, mint a homlokra szíjazható világító lámpák és jetpack-ek természetesen az éjszakai terepviszonyok közt való boldogulást segítik.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás