Kórházba kellett szállítani az „influencert”, aki 200 ezer dollárt keresett eddig a saját fingja eladásával

0

Stephanie Matto igazi álommunkával rendelkezik, melyet mindannyian megirigyelhetünk, vagy akár csodára méltathatunk, és szeretnénk hozzá hasonlatos kreatív ötletekkel előre lendíteni a fejlődés szekerét. Stephanie a saját üvegbe zárt fingját kínálja eladásra a kedves érdeklődőknek, kikből biz’ akad bőven.

A szabad piac végtelen lehetőségeinek tárházában lubickoló üzletasszony heti szinten akár 50 ezer dollárt is megkeres egyedülálló termékeivel, melyek vállalkozása indulása óta 200 ezer dollárt hoztak a konyhára.

Annyira jól ment az üzlet Stephanie-nak, hogy sikerült alaposan túlhajszolnia magát: elvégre nem mindennapi erőfeszítést követel meg a napi szinten több köbméternyi bélgáz kitolása. A túlerőltetésnek meglettek a következményei: a vállalkozó asszony kórházban kötött ki, miután a szívroham egyértelmű tüneteit fedezte fel magán.

Azt hittem, szívrohamot kaptam, és most leperegnek életem utolsó percei. Túltoltam a dolgot… Emlékszem, egy nap betoltam három fehérjeshake-et, meg egy óriási fazék bablevest.

tulzabalas

A hölgy az alhasából kiinduló rendkívül nyomasztó fájdalmat kezdett érezni, megy egyre feljebb vonult a teste vonalán. Légzése elnehezült, majd éles fájdalom tolult belé a szíve tájékán. Gyorsan felhívta egy barátját, hogy jöjjön érte és vigye kórházba, mivel gyanúja szerint szívrohamot kapott.

A klinikán alaposan kivizsgálták a hölgyet, kinek kórlapja szerint a tüneteket megelőzően heti 50 üveg bélgázt sikerült előállítania az ügyfelei igényeinek kielégítésére, mely teljesítmény eléréséhez teljes munkaidejében tetemes mennyiségű babot és tojást volt szükséges fogyasztania.

Diagnózisa alapján nem teljesült be legnagyobb félelme, mivel a különféle fájdalmai és szívrohamhoz hasonlatos tünetei a túlzabálás következményeképp fellépő puffadás eredményei voltak, melyek természetes következményei az efféle tevékenységnek.

Egy nap elteltével a szervezete sikeresen leküzdötte a roppant nehézkes menüt, s Stephanie gyógyultan hagyhatta el a kórházat. Bár semmi akadálya, hogy bizniszét tovább folytassa, nem biztos, hogy megtarthatja jól jövedelmező üzletét, mivel megsértette a sikeres vállalkozás egyik legfontosabb szabályát: nem kotyogjuk ki féltve őrzött üzleti titkainkat, mint a fingtermelés hatékony módszertana a potenciális konkurencia részére.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás