Zseniális oltáspropaganda-paródia érkezett!

0

Egy heroinista eufóriájának csodás történetét tárja elénk ama paródia, mely a rettegő oltás-fanatikusok elborult viselkedésének kifigurázása céljából került megzenésítésre.

A nóta némely sora azok filozófiai mélysége végett egy hangyányibb bővebb elemzést is megérdemel, ám előtte vessünk egy pillantást magára a klipre, mely fontos üzenetet hordoz az oltatni kívánó tömegek részére.

Mint látható, az egy emberként sorban álló fiatalok-öregek a dzsekijükbe kapják a tű nélkül beadott injekciót. Mindez szimbolizálja ama szakrális tényt, hogy az egész oltáshisztéria egy humbug hazugság. Az emberek azt se tudják, egyáltalán mit adatnak be maguknak, kritika nélkül fogadják be testükbe az ismeretlen semmit.

A doktor nénit eljátszó vörös keresztes imposztor szintén jeles szimbolikája korunk egészségügyi barbarizmusának, mely egyetlen tényezőben fejezhető ki: mindenki tegye bárminemű gondolkodás és megfontolás nélkül, amit a hatalom mond. A látszat kedvéért persze öltözzön be nővérkének a színész, de az ő feladata igazából egy meghatározott mozdulatsor végtelenségig való ismételgetése, ezzel a gépies viselkedés kívánalmának beplántálása az oltatók elméjébe.

A költő által szimbolizálni kívánt valóság – a semmiért sorban álló zombik – hűen szimbolizálja az oltottakra vonatkozó jövőképet, tudniillik hogy jól átvágták őket a semmivel a mindennemű emberi jogaik hatalom kezébe való helyezéséért cserébe. Mindennek ellenére a sor hosszú, hiszen az egyértelmű hazugság csak a placebóból bekövetkező pszichedelikus trip során fedődik fel, melynek esszenciáját a következő sor mutatja be jól érthetően:

Oltasd magad, legyél újra szabad!

Ugyebár az oltás, mint okkultista jelkép szimbolizálja az ember feletti belső, tehát megmásíthatatlan és visszavonhatatlan kontrollátvétel folyamatát. Az ember szabadsága egy külső dologtól függ, melyet belülre kell helyezni, akárcsak bármely kábítószernél. A gondolatkifordítás mágiájából következő „legyél újra szabad” mantra képviseli ama delúziót, hogy a teste feletti kontrollt átadó, tehát szabadságától megfosztott egyén a szabadulást kapja az oltástól.

Ez olyan, mintha azt mondanám a börtöntölteléknek, hogy természetesen szabad ember vagy – amint leülted az életfogytot.

Valaha volt szebb korokban az efféle gondolkodást képviselőkre az OPNI várt, mostanra pedig ez vált az új normalitássá.

covid_oltas1

A klip elemzése után térjünk át magára a szövegre, melyből csupán két szekciót emelnék ki:

Az, hogy honnan érkezel,
Engem tényleg nem érdekel,
A karomba kaptalak, így a jó,
Jöhet az immunreakció!

Költőnk kifejezi, hogy részéről nem a céltudatos drogfüggők közé tartozik, akik maguk szabályozzák a megfelelő dózist és válogatják meg dealerüket a lehető legjobb minőségű cucc beszerzésére, hanem akár az aranylövést is bevállalja a következő strófában felfedett vágyai beteljesüléséhez:

Hogy az enyém lettél, egy kicsit fáj,
De köszönöm a lázas éjszakát,
Bejárhatom majd a világot,
Ez a legjobb mellékhatásod!

Itt tehát egy pszichedelikus tripre való igény fogalmazódik meg szerzőnk elméjében. Ami kissé fura vágykép, hiszen az efféle hatást gerjesztő szereket nem szúrni szokták, hanem nyelni. A fájdalom meg a lázas éjszaka is ennek bizonyítéka, hiszen mind az ayahuasca, mind a varázsgomba fogyasztása előidézhet szervi fájdalmakat, lázat vagy akár hányingert is. Persze ha mégis sikerül valamilyen úton-módon az emésztőrendszert megkerülve közvetlen a véráramba juttatni a cuccot, utóbbi tünet veszélye már nem áll fenn.

A „világ bejárásának” folyamata garantáltan valamiféle kábulat eredménye, ezt másképp nem is nagyon lehet értelmezni, hiszen vérrögökkel az agyban meg trombózissal a lábban nemigen lehet sehova sem mászkálni. Egyértelműen utal is rá a szerző, hogy a világ bejárása egyfajta mellékhatás végterméke. A COVID-vakcinák hivatalos orvosi tájékoztatói mellékhatás-felsorolásában a mai napig nem szerepel világbejárás. E sorokkal a szerző egyértelműsíti a korábbiakban megfogalmazott szabadságeszménye tényleges mikéntjét. Ő igazából nem valós szabadságra törekszik, hanem pusztán annak illuzórikus beteljesedésére, melyet az általa vakcina formába öltött vágykép immár elégséges módon közvetít.

Amennyiben tehát eme zseniális paródiaklip minden elemét a rendeltetés szerinti helyére rakjuk, megfejtésül kapjuk a színtiszta, meztelen igazságot, melyet az oltás-kábulat a többség részére elfed. Az ember egy külső hatalom kezébe helyezi szabadságát, tehát rabbá válik. A hatalmi színjáték elvégzi rajta a robotizálás, valamint zombiasítás folyamát, hogy ez által érvényesítse a világ lakossága felett az általa propagált új rendet.

Mivel ezen folyamatot lehetetlenség volna ép ésszel elviselni, az önelárulás tettének elfedésére különféle hallucinogén drogokkal kénytelen fejét teletömni az áldozat, hogy úgymond megmaradjon részére az elvesztett valódi szabadság illuzórikus szimulációja. Az elkábított személyt már nem érdekli semmi, innentől kezdve azt művel testével és elméjével egyaránt a hatalom, amit csak akar.

Nincs ezzel semmi baj, hiszen maguk választják sorsukat. Még Kalasnyikovok sem szegeződtek tarkójukhoz a láger felé terelődést elősegítendő. Nyugodtan járják be a világot, de a saját és mások védelme érdekében jó volna, ha ilyen állapotban nem engednénk őket volán mögé, pláne repülőre! Az efféle utazásokat teljes nyugalomban kell véghez vinni, lehetőleg tripsitter kíséretében. Álljon készenlétben egy toxikológus is a biztonság kedvéért.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás