Nézd a hüjje rendőröket, ahogy FBI-ügynököket vernek bilincsbe!

0
Ai Generated 8448774

Nem véletlen találták fel anno a rendőr vicceket és váltak azok haveri társaságok millióinak heveny hahotázást kiváltó beszédtémáivá. Korunk rendőrállománya azonban úgy gondolja, nem nyújt elegendő komikus pillanatot az ő rendre szánalmasan ostoba viselkedésük, heveny pressziót éreznek a hülyeségeikre való rákontrázásra.

Ennek nyomán születhetett meg egy több tízmilliós nézettséget abszolválni képes videó, melynek szerkesztője ama példákat gyűjtötte meglehetősen vidám pillanatokat generáló csokorba, amikor a buzgómócsing fakabátok egész véletlen jól álcázott FBI-ügynököket tartóztatnak le, olykor nyilvánvalóan felfedvén azok kilétét a megfigyelendő bűnözők és gyanús célszemélyek előtt.

Szegény buta fánkzabálók csak azt követően jönnek rá tévedésük keserű valóságára, amikor már gyakorlatilag borítékolható a kirúgásuk ténye.

Érdekesség, hogy a joggyakorlat elsajátítása 7 év feláldozását követeli tőled a középiskolai éveket követően, míg a jog erőszakos érvényesítése lehetőségéhez elegendő 8 általános és 6 hónap egy rendőrakadémián.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás