Valóban azért kell betiltani a Bitcoint, hogy megfékezhessük a klímaváltozást?

0

Elmentek rinyálni a svédek az unijóba, hogy az tilcsa be a Bitcoin bányászatot, mivel az ország energiahálózata már nem nagyon bírja a terhelést, meg különben is, így nem lehet harcolni a klímaválság ellen, hogy ezek a gonosz Bitcoin-bányászok egész napokon át járatják a videókártyájukat.

Azt valóban aláírhatjuk, hogy a kriptopénz-bányászat nem épp megfontolt konstrukcióval bír, ugyanakkor állítólagosan a kiküldött villanyszámla adja a virtuális aranytallér fedezetét. Elég ostoba rendszer, valljuk be, de egyrészt, ha már így alakult, illendő volna ezt elviselni (eleve véges a kibányászható Bitcoin-ok száma, és hamarosan elfogy az utolsó egységnyi érme is), másrészt kiforrottabb kriptopénzek is léteznek már (ilyen pl. az abszolút biztonságos, teljesen anonim és 2014-es születése óta feltöretlen Monero).

Bár a kriptopénz koncepciója valóban lenyűgöző, azok első fecskéjeként számon tartott Bitcoin sajnos számos gyermekbetegséget tudhat magának, melyek révén nem alkalmas például fizetésre. Így végül abban lelte meg életcélját, hogy a vagyonát menekítő középosztály egy része arany helyett Bitcoint vásárol vagy bányászik. Mivel alapvetően értéktároló és nem pénz szereppel bír (szemben a Monero-val), árfolyama tendenciózusan növekszik, miután az emberek rajta ülnek.

Szóval vissza a svédekhez. Ahelyett, hogy örülnének, hogy náluk is végre hamarosan megteremhet a banán meg az ananász, szeretnék visszafordítani a klímaváltozás ütemét, hogy ne lépjék túl a mindenféle egyezményekben megállapított 1,5 fokos emelkedést. Ehhez pedig csak egy út vezet: minden Bitcoin-bányászatot be kell tiltani. Na de miért is?

bitcoin_klima

Elterelő hadműveletnek hívják a jelenséget, amikor egy agenda végrehajtását valami másra való hivatkozás révén kívánja átütni egy hatalom. Itt van pl. a COVID meg az oltások esete, melynek hivatalos narratívája szerint a kísérleti vakcinák felvétele a COVID leküzdéséhez szükséges, nem pedig ahhoz, hogy az emberiség beerőszakolható legyen egy új világrend alá, melyhez a csali az egyes országokban álnok módon lehetőség igazolványnak vagy zöld útlevélnek hazudott vakcinaigazolvány.

Szóval a svédek tiltanák a Bitcoin bányászatot, hivatalosan a klímáért való aggodalmuk miatt. Csakhogy saját magukat buktatják le, mivel pár bekezdéssel lejjebb már azt részletezik, hogy a svéd ipar, tömegközlekedés, valamint háztartások által felhasznált áram nagy részét már megújuló energiából fedezik, és a Bitcoin-bányászat összesített energiaigénye a kormányzati becslés szerint 200 ezer háztartásnak megfelelő kilowattórányi mennyiség. Mint a 3,6 röntgen: nem jó, de nem is tragikus.

További hasonlatokat is pufogtatnak, miszerint egyetlen átlagos méretű elektromos autó 1,8 millió kilométert tudna megtenni a Bitcoin-bányászok által elpazarolt energiából. Ezért kell annyira rinyálni?

A Bitcoin egy ideje már nagyon szúrja a nemzetközi bankármaffia csőrét, mivel az emberek életképes és a kor kívánalmaival lépést tartó hányada már egyáltalán nem bízik meg a bankrendszerben, a levegőből előteremtett Fiat-pénzben (mely mögött még elektromos áram sincs fedezetként, maximum a kinyomtatásukhoz használt tintapatron).

bitcoin_rebellio

Mióta az omladozóban lévő pénzrendszert csalafinta és emberiséggyilkos trükkökkel kívánják stabilizálni, hogy a milliárdos rablóbárók által összeharácsolt vagyon ne legyen hiperinfláció áldozatává, azok kizárólag az illegális karhatalmi erővel fenntartott kivételezett helyzetük miatt úgy elpofátlanodtak, hogy a világ lakosságának mindennemű vagyonát és megélhetését elrabolják, pusztán ama szólam mentén, hogy ők kapják ingyen kinyomtatva a milliárd dollárokat a jegybanktól, míg mások nem. A nyert ingyen pénzükkel pedig felvásárolják az egész világot. Ők 0 százalék kamatot fizetnek a kikölcsönzött pénz után, míg a kizsákmányolt, kirabolt, hajléktalanságba vagy öngyilkosságba taszított bérrabszolgák fizetésnapi hitelt kénytelenek kiváltani 2-300% THM-re, hogy a háromszorosan túlárazott patkánylyuk-albérletüket fizetni tudják.

Egy lufipénz-rendszerben az adósságok mértéke mindig nagyobb mértékben növekedik, mint a gazdaság, ebből kifolyólag a rendszer totális összeomlása borítékolható. A gazdagoknak juttatott ingyen milliárdok révén ideig-óráig ki lehet tolni a menetrendszerű pusztulást, s mielőtt ez megtörténne, esetleg ki tudnak építeni egy szociális kreditrendszerre épülő új gazdasági modellt, melyet elnevezhetünk például neo-feudalizmusnak.

Aki továbbra is a csalás révén fenntartott pénzrendszert élteti, valamint pénzért dolgozik, annak hamarosan keserű véget fog érni élete. Akinek van esze, menekíti vagyonát olyan bombabiztos eszközökbe, melyek összeomlás esetén megtartják értéküket. Ilyen vagyoneszköz a fizikai térben az arany, a virtualitásban pedig a kriptovaluta, melyre a mocskos szarházi NAV sem képes rátenni retkes mancsait, hogy az általa koldusbotra juttatott zselléreket teljesen a halálba nyomoríthassa. Sajnos a Bitcoin nem elég biztonságos, hogy mindezen művelet megakadályozható lehessen, itt jön be a képbe a Monero, mint jóval fejlettebb alternatíva. A pártállam azt se látja, hogy mennyi pénzt küldtél és kinek. 🙂

Computer hacker and cyber crime

Nem feltétlenül tüntetné el végleg a kriptopénzt a terrorhatalom, ehelyett inkább be kívánnak vezetni egy saját maguk által kontrollált központi kriptovaluta-rendszert, melyen belül ugyanazon kisded játékaikat űzhetnék, mint napjainkban a számlapénz esetén: hasraütésszerűen kitalálják, hogy most megbüntetnek pár ártatlan embert, kifundálnak rá kétharmaddal valami jogi fondorlatot, s már röppen is az inkasszó a magatehetetlen áldozat bankszámlájára.

Ennek ideje járt le, miután a kisemmizett, földönfutóvá tett, ellehetetlenített, megsemmisített középosztálynak elege van a pártállami terrorból és a demokrácia álságos köntösébe bújtatott bürokratikus diktatúrából, melyben a leggonoszabb, legférgesültebb, leggátlástalanabb, legostobább bűnöző szarháziak uralkodnak az alkotó-teremtő ember felett, mert kizárólag az előbbi kategória alkalmas az embertársai nyakló nélküli gyötrésére és tönkre tételére. Aki épít, annak nincs ideje bírságolgató NAV revizort meg ütlegelő rendőrt játszani.

Tehát a Bitcoin eliminálása nagyon is érdekében áll a különféle pártállamoknak, sőt mi több, a világhatalomnak, hogy helyébe ültethesse a saját központi bank által kontrollált kriptovaluta-rendszerét, melyet továbbra is a kifosztott, kirabolt emberiség rabszolgasorban tartására használhatnak. A központi uralom alól kicsusszanó kriptopénz egy szabadság-szigetet jelent az ütlegelt jobbágyok életében, melyet azonnali hatállyal meg kell semmisíteni. S erre kitűnő indok a klímaválság elleni küzdelem.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás