COVID-wellness: ne böngészd a híreket, és boldog leszel!

0

Soha nem látott testi-mentális hanyatlásnak „örvend” az emberiség, mióta a milliárdokból üzemelő propagandamédia átvette a hatalmat a tömegek elméje fölött. Totális megosztás, félelem -és gyűlöletkeltés, hazug dezinformáció, valamint a propagandamédiumokat pénzelő, szintén milliárdos elit agendájának feltétel és nyakló nélküli óbégatása eme züllesztő, néppusztító termékek fő ténykedési köre.

A propagandamédia soha a büdös életben nem volt tisztességes, de minden eddigi pusztításnál, rothasztásnál, gyilkolászásnál is több kárt okoztak a COVIDiktatúra istenítésével.

Egy új kutatás alapján kiderül, hogy a szétesés nem pusztán mentális szinten zajlik az egyre több skizofrén zombi részéről, hanem fizikailag is egyre élesebben válik ketté a lakosság. A COVIDiktatúra kirobbanása óta a bomló elméjű, csorgó nyálú élőholtak hada egyre sűrűbben böngészi a vírusról szóló álhíreket, hallgatja az igazán mételyező mindmeghalunk sirámokat, valamint a propaganda hatására sorban áll a huszonhatodik booster oltásért is, mely akciót követően ugyanolyan békétlen és zavart marad elméjük, mint az első semmire való vakcina beinjektálása után.

Időközben az emberiség másik, okosabbik fele felfedezte végre a távirányító „off” kapcsolóját, így rájuk nem hat többé az elmebetegséget előidéző gyilkos propaganda. A nyert lelki megnyugvásnak hála nem fossák össze a gatyájukat, ha pofazacskó nélkül mennek az utcára. A mérgező, többieket egyre inkább elviselhetetlen vadbarom állattá tevő vakcinákért sem kell sorban állniuk.

couple-6831096

Egy másik, holland kutatásban 2257 önkéntest kérdeztek azok médiafogyasztási szokásairól. Ők egy kérdőív révén előszűrt csapatot alkottak, a kutatók ugyanis leginkább azok viselkedés-változásának miértjére voltak kíváncsiak, akik a koronavírus-riogatást megelőzően még nagyban bíztak a médiában, azonban többé nem hajlandóak nyakló nélkül zabálni azt.

A két vizsgálatot aztán egybe nyitva próbált a kutatói csoport konklúzióra jutni ama tekintetben, hogy a hírekhez való megváltozott vagy épp változatlan hozzáállás milyen mértékben befolyásolja az emberek mentális állapotát.

Az eredmények semelyik ép elméjű polgár részére nem számítanak meglepetésnek. A járvány kirobbanása kezdetén a média fogyasztása nagymértékű lendületet vett. Jól meg is lovagolták ezt a hullámot a propagandisták: sikerült igazi apokalipszis-hangulatot előidézniük az emberiség körében. Mindenki halálos rémületben vergődve hordta a maszkot és tartotta az antiszociális távolságot jobb sorsra érdemes embertársaitól.

Aztán néhány hónap elteltével fordult a kocka: az emberek értelmesebbik fele kezdett rádöbbenni, hogy mekkora ótvar átverés áldozatai. Ők befejezték a főáramú rettegtető propagandasajtó vizslatását, míg a mátrixban ragadt társaik nemhogy nem hagytak fel a félelemkeltő halálgyárak látogatásával, de krónikusan rágyógyultak a képernyőre.

pexels-tim-mossholder-668296

A legjózanabb csoport természetesen a fiatal felnőttek korosztálya, kiknek bizalmát teljességgel elvesztette a förtelmes propagandamédia. A pártállam kezeit csókdosó, azok csinovnyikjainak talpát nyaldosó nyugdíjas öregek alulmaradtak az IQ-szint felmérésben.

Fontos felfedezése a tanulmánynak, hogy a hírek mételye alól felszabadult fiatalok mentális állapota szintén javulást nyert akciójuk hatására, igaz, nem olyan mértékben, ahogy az elvárható volna. Bár a tévé kikapcsolható, házon belül a rettegtető, mételyező propagandát papagáj módjára harsogó, a család vakcináztatását követelő szülő vagy nagyszülő már nem hallgattatható el oly könnyen. Hacsak nem érkezik valami csúnya oltás-mellékhatás, mely lakatot ver a lepcses szájú vénemberre, akár örök időkre.

A kutatás egyértelmű hibájának róható fel, hogy meglehetősen későn került publikálásra: az adatgyűjtés 2020 márciusa és júniusa között zajlott, amikor a halálosztó média propagandájától való elfordulás még nem öltött annyira látványos mértéket, mint az év második felétől, mikor már az értelmesebbek abszolút többsége kiröhögte a szánalmas féknyúzgyárakat.

Amennyiben az adatgyűjtés tovább zajlott volna, valószínűsíthetően fény derülhetett volna a jelenségre, ahogy egyre hatalmasabb és áthidalhatatlanabb szakadék keletkezik az egészséges és életvidám oltatlanok, valamint a totális tébolyultságukba egyre inkább bezárkózó maszkhordó, távolságtartó oltottak közt.