A gyermekeink lelkét nem a sötétből rájuk leselkedő pedofilok rabolják el, hanem a hivatalos oktatás és a média

0

A legtöbb szülő ama végzetes tévedés delúziójába ringatja magát, hogy a gyermekeikre leselkedő veszedelmes bűnözők valahonnan a távoli messzeségekből vadásznak rájuk, akik barlangokban, nyomornegyedekben, és egyéb, a társadalom szempontjából nem túlontúl preferált helyeken élnek.

Mi sem helyezkedik messzebb a valóságtól! Gyermekeink legnagyobb veszélyeztetői itt vannak közöttünk. Lehetnek azok akár a főnökeink, akár megszavazott politikusaink, akár az iskola gondviselésére bízott diák tanítói.

A legtöbb gyermekölés nem sötét bozótosokban, messzi magánszigeteken, Lolita Expresszeken zajlik. A böllérkés a tévé képernyőjéből, az iskola tantermeiben, az oktatási minisztérium irodáiból hasít gyermekeink után.

A valódi gyerekgyilkos intézmény az oktatási rendszer. Gyermekeink legnagyobb ellensége az őket feltétlen engedelmességre szoktató indoktrinációt beléjük csepegtető tanárhad. Mire felnőnek, rutinná váló alkalmazkodásuk révén a hatalom azt tesz velük, amit csak akar. Ők még a testük feletti kontrollt is át fogják adni a pszichopaták részére.

vakcinapasszport

A társadalmakat romba döntő aberráció szintén az iskolafalakon belül szedi áldozatait. Egyes „fejlett” és „felvilágosult” nyugati nemzetekben az LMBTQ identitásra való szoktatás zajlik, máshol játékbabákon végzett oltási játékok, megint máshol a pedofília elfogadtatására való érzékenyítés.

A cukrozott takony állagú indoktrinációval párhuzamosan ugyanezen helyeken egyúttal vérmes fasizmus tombol: fullasztó maszkhordás a tantermekben, de még testnevelés órán is. Hirtelen összeeső és elhalálozó gyerekek a maszkok, valamint a szívgyulladást előidéző kísérleti vakcinák következtében. Elkülönítő tábor a COVID-pozitív gyermekek részére.

Nem csoda, hogy gyermekeink körében már 6 éves kortól eluralkodik az öngyilkosság vágya. Ki képes ép elmével és lélekkel elviselni egy ennyire emberiségellenes, gyilkos rendszert?

Az Alcyon Plejádok dokumentumfilm-sorozat legújabb epizódjában a gyermekeink után szaladó, gyakorlatilag állandósított terror természetéről hull le a lepel. Vigyázat: Elgondolkodtató tartalom, COVID-fanatisták részére nem ajánlott!

Nem elég, hogy bezárták a gyerekeket, és ezernyi alaptalan félelemmel büntetik őket, nehezen gyógyítható szociális fóbiákat keltenek bennük, és arra kényszerítik őket, hogy még a csúszdákon és hintákon vagy focizás közben is maszkot viseljenek, most a terv még perverzebbé vált a gyerekek LMBTQ-programmal való indoktrinálásával, valamint a nemi identitással kapcsolatos agymosással, amelyet normálisnak akarnak beállítani.

Ami még rosszabb, hogy oktatásnak álcázzák, ahogyan azt nyíltan beépítik a Disney- és szórakoztató filmekbe, vagy az oktatási tevékenységekbe az egyenlőség előmozdításának álcája alatt, a legfiatalabbakat és legkiszolgáltatottabbakat célzó társadalmi mérnöki erőfeszítések keretében. A legrosszabb ebben a sátáni tervben az, hogy ami mögötte rejtőzik, az a pedofília és a gyermekbántalmazás. És eközben az uralkodó elit disztópikus programja a törvényesség álcája alatt folytatja abszurd intézkedéseit.

És mit mondhatunk a népirtó oltóanyagról, amellyel meg akarják betegíteni és meg akarják ölni a gyerekeket, és amelyet az egészségügyi zsarnokság egyre fiatalabb korban akar bevezetni, tudván, hogy semmi haszna nincs, és hogy a gyerekek nem kapják el a betegséget, és nem szenvednek tőle. És a karantén táborokról az egész államban, ahol a koronavírussal való fertőzöttség gyanúja miatt őrizetbe veszik és elkülönítik a gyerekeket, annak mi a célja? Hány gyermeknek és serdülőnek kell még meghalnia, mielőtt a bíróságok úgy döntenek, hogy felfüggesztik a Covid-19 oltóanyag alkalmazását a kiskorúaknál?