2021 legjobb zenéi

0

A tavalyi válogatáshoz hasonlatosan idén is mindenféle különösebb kommentár nélkül összegyűjtöttem a nekem legjobban tetsző muzsikákat. Meglepetésemre – holott az idei fesztiválszezon is hamvába holt –, egészen sok tetszetős darab látott napvilágot az idei évben. Kiváltképp az underground-rajongók örvendhettek rengeteg új zenének.

Ennek köszönhetően úgy döntöttem, hogy összesített lista helyett műfajonként prezentálok részetekre egy TOP 10-et. Első körben a trance / psytrance darabok kerülnek bemutatásra, majd a dance és hands up zenék, utána a hardstyle, legvégül pedig az egyéb (techno, hard trance, UK hardcore) műfajok is megkapják a megérdemelt törődést.

Mivel a szerver sajnos valamilyen oknál fogva nem bírja el a sok beszúrt YouTube videót tartalmazó válogatásokat, így 4 oldalra osztottam fel a listát, és mindegyik oldal a fenti sorrendnek megfelelő műfajok szerinti felsorolást tartalmazza.

A számok sorrendje nem feltétlenül jelent egyben tetszési sorrendet, amely dalok felkerültek a listára, mindegy szálig elnyerték tetszésemet, ezután nem igazán láttam értelmét sorrendet állítani köztük.

Trance / Psychedelic

1Trance Classics & Esmee Bor Stotijn – Something

2NG Rezonance – Liar

3Talla 2XLC – Eternal Spirit

4Ovnimoon – Process Of Life (Spectra Sonics & Dominant Space Remix)

5Yahel ft Tammy – Ocean (Arrival Remix)

6Space Tribe And Faders – Energy, Frequency And Vibration

7Talamasca – Hold On Your Passion

8Imagine Mars And Faders – Chaitanya

9Psilocybe Project – Language Of The Future

10Volcano – Processing Information