Immár a pandémiákat is mesterséges intelligencia segítségével generálnák

0

Eddig az embereknek kellett kitalálniuk különféle pandémiákat és riogatni velük, az új világrend jegyében azonban hamarosan megérkeznek hozzánk a gépi algoritmusok által generált járványok.

Minderre kaliforniai kutatók tettek ígéretet, akik a COVID-19 különféle variánsának terjedési mintái elemzésével egy komplett MI-predikciós rendszer kiépítésére készülnek. A nem mindennapi találmányt máris árgus szemekkel figyeli a WHO apparátusa, kik kezeiket dörzsölve csapnának le az újabb meg újabb pandémiák hirdetésének nem mindennapi lehetőségére.

Ama manipuláció mentén kényszerítenék az emberiséget behódolásra, hogy az algoritmus még a „pandémia” korai szakaszában milliárdnyi korrelációs modellt alkot azok lehetséges terjedési irányának feltérképezésére. Amint az adatokat a gép kiköpte, máris jogosan lehet fantáziaszámokra hivatkozva célzott lezárásokat, maszkmandátumokat és kötelező oltásokat elrendelni.

Nyilván Neil Ferguson bukott predikciós modellje nyújtotta az inspirációt az MI-algoritmusok általi pandémiageneráláshoz. Neki és az ő hamis szoftverének köszönhetően rendelték el a világháborús pusztítást előidéző COVID-lezárásokat a világ lakossága felett.

lockdown_oppression

A gépi tanulás bevezetésével valós időben igazgatható az újabb COVID-variánsok terjedési útja. Ezek rendre mindig ott fognak felbukkanni, hol túl sok turista gyülekezik egy helyen, vagy éppen egy csődbe menni készülő bank van a közelben.

A tudósok célja, hogy minimalizálják a halálozások számát az elkövetkező újabb vírushullámokkal szemben. Eddigi tapasztalatainkból kiindulva ez azt jelenti, hogy még több áldozatot követelnek maguknak az oktalanul kierőszakolt lezárások és az ártalmas vakcinák.

Amire kifejezetten büszkék a pandémia-generátor alkotói, hogy a szoftver nem kizárólag már létező variánsok terjedési útját képes nyilvántartani, hanem önállóan talál ki újabb meg újabb, eddig ismeretlen mutációkat is, melyeket a tudósok maguk közt „roppant viccesen” sötét anyag variánsoknak hívnak.

Mi más lehetne a doktorok jövőbeli célja, mint hatékonyabb vakcinák kifejlesztéséhez segíteni tudóstársaikat – hadd legyen még nagyobb az áldozatok száma.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás