Metzker Viktória megtért Istenhez, s titokban bizonyságokat posztol

0

Találkoztam egy női DJ vallomásával, aki 15 éven át uralta az éjszakát mint elismert és híres lemezlovas. Mivel nagyon kevés nőnemű DJ működik az országban, pláne országos ismertséggel, egyből kezdtem gyanakodni néhány névre, hogy vajon kiről is lehet szó. Ám kíváncsiságom nem hagyott nyugodni ennél a pontnál, így elkezdtem kutakodni a bizonyság szerzőjének kiléte után.

Az első nyom, melyen mint önhatalmúlag felavanzsált Sherlock Holmes elindulhattam, hogy az illető megejtette: 2008-ban elnyerte az év felfedezettje díjat. Ez az apró elszólás rögtön leszűkítette a potenciális nevek listáját egyetlen egyre, mégpedig Metzker Viktóriára. Azért ellenőrizzük szépen, valóban róla van-e szó.

Második körben a „titkos” csatornájára leltem rá, melyen mint Kérügma publikálja az újabb beszédeit. Mivel nagy megkönnyebbülésemre nem alkalmaz hangtorzítást, nyugodtan rákereshettem YouTube-on vele készült interjúk után, hogy megbizonyosodjak a bizonyságtevő és felkérdezőivel beszélgető Metzker Viktória személyének egyezőségéről.

Miután ezek alapján a két alternatív, még fejemben kavargó nevet is kizárhattam, kiknek hangja nem passzolt a bizonyságtevőéhez, minden kétséget kizáróan Metzker Viktória az a szereplő, aki mint idehaza százezrek által ismert DJ (és playmate?) mond néhány száz feliratkozója részére titkos beszédeket.

Az alábbi interjúban Viktória hangja tökéletesen megegyezik az egyik bizonyságtételéével:

 

Nyilván a többi videóban sem más a hang, csak Viktória valószínűleg valami gagyi mikrofont használt, így nem tökéletes az egyezés:

Aki kíváncsi Viktória bizonyságira, az keresse fel a Kérügma Channel csatornáját.