Újabb kiváló hard dance klip érkezett a W&W-től

0

Eléggé rácuppantak mostanában a mainstream előadók a hardstyle-ra, UK hardcore-ra és a hands upra egyaránt, aminek mi nyilván csak örülni tudunk. Ugyanakkor dalaik minősége meglehetősen vegyes képet mutat: akadnak eléggé botcsinálta tákolmányok (pl. Timmy Trumpet UK hardcore-jai véleményem szerint nem nagyon ütik meg a mércét), ugyanakkor a fentebb említett stílusok várva-várt vérfrissítéseinek hordozói is szárnyra kaptak (ilyenek pl. Niviro hands up nótái, melyek kiváló keverékét adják a régi szép idők kedvenc dance slágereinek és a modern fesztivál EDM-nek egyaránt).

A W&W valahol félúton helyezkedik el. Az Armin van Buuren-nal közös „Ready To Rave” kiváló hard trance-nek bizonyult, ugyanakkor az idei „Dragostea Din Tei” remixük kissé egysikúra sikeredett.

A tavalyi Rave Love kiváló alkotás, mely talán a gyengus masteringen bukott el kissé. Ennek folytatását tálalják most hasonló jellegű klip társaságában, újfent Axmo közreműködésével. Az elsődlegesen UK hardcore stílusba tartozó szerzemény végre megfelelő mastering-gel büszkélkedhet, dallamvilága pedig akár befutó nyári slágerré is teheti a darabot, már amennyiben a többnyire nyár végére csúsztatott fesztiválokat sikerül megtartani.