Érdekes orchestra -és popzenei ihletésű hardstyle klipek érkeztek a napokban

0

Hamarosan beköszönt a tél, ám az újonnan napvilágra került mesés hardstyle daraboknak köszönhetően biztos nem telik fagyos hangulatban ez az időszak. Gyors egymásutánban két olyan klip is érkezett, melyek egész egyértelműen popzenei ihletésűek, igényes énekkel, és nem eltúlzott, de azért megfelelően fűszerezett melankolikus-hangszeres betéttel.

Első mintadarabunk a Wasted Penguinz Evergreen című klipje, mely jelen hír kiemelt videójaként kicsit fentebb kattintható. A klippel a közelgő albumukat is szeretnék promózni a srácok, amit természetesen izgatottan várunk, pláne egy ilyen remekbe szabott klip után!

A dallamos rawstyle, vagy mifene bemutatásaképp következő szerencsés alanyunk egy egész érdekes koprodukció. Az Adaro, B-Front, valamint Dawnfire trió közös alkotása amolyan korai tavaszvárónak is felfogható, legalábbis a réten szaladgáló kislányok látványa leginkább eme hangulatképet juttatja eszünkbe. Eme tracket bizony rengetegen kikiáltották az év hardstyle dalának, és bizony nem is teljesen alaptalanul.

Ha már ennyire belelendültünk az érzelmi húrok pengetésébe, végül, de nem utolsósorban álljon itt egy emlékeztető a szeptemberi Psyko Punkz darabra, mely szintén az előbbi két remekműhöz hasonló ligában játszik, ráadásul a videoklipje is abszolút munkás darab.