A house-legenda Da Hool-lal készített közös slágert Harris & Ford

0

Talán az elmúlt évtized legjobb Scooter trackje után, mely szintén az osztrák duóval közösen készült, Harris & Ford nem pihent a babérjain. Mindenféle stílusban alkotnak: house, psytrance, hardstyle, nekik egyre megy; a tavaszi-nyári karantén idején pedig rendszeres időközönként örvendeztették meg liveset-ekkel a nagyérdeműt.

Úgy tűnik, felívelésük a Scooter-rel közös klippel nem érte el határát, most egy újabb legendás producer közreműködésével írtak slágert, ráadásul nem is akármilyent.

Lehetetlen volna megmondani, konkrétan mely stílus jeles képviselője a mű, a videoklip a 80-as évek synthwave-látványvilágát idézi, a beat-ek talán a 2008 környéki elektro house-okra hajaznak leginkább, a dallamok, szintik pedig mintha valamilyen futurisztikus sci-fi film vagy videójáték soundtrack-jéből léptek volna elő.

Teljesen őszintén megmondom, engem nagyon lenyűgözött ez a track. Nem kiabálnám el, de azért megvan az esélye, hogy ez a klip lesz számomra az év zenéje, pedig stílusában szinte sehogy nem passzol az általam preferált művekhez. Mégis: valahogy olyan életérzést hoz elő az emberből, ráadásul annyi különböző stíluselem összepasszintásával, hogy ez a zene, amire igazán szüksége van a mai elektronikus zenei szcénának. A monoton EDM-megfeneklését, majd az elmúlt 2-3 év tanácstalan össze-vissza kísérletezgetéseit követően most egy igazán korszakalkotó house-trance-techno remekmű született Harris & Ford, illetve Da Hool műhelyéből.

Végre nem csak spirituális, hanem zenei téren is új korszakba léphetünk.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás