A legtutibb vidám ütemek – 2022. március

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

Újfent egészséges és kiegyensúlyozott válogatást van szerencsém prezentálni, melyben egyaránt előfordul trance, hands up, valamint UK hardcore is. A tavaszvárás jegyében akár már most elkezdhetjük összeszedni a nyári fesztiválszezonra betárazható slágereket.

Szokásomtól eltérően, hogy mindkét válogatás hasonló mennyiségű dal tartalmazzon, a hardstyle zenék ezúttal mindegy szálig a kemény ütemek listájában foglalnak helyet, még az énekes darabok is.

1CJ Stone – Shining Star (20 Years Mix) [Trance]

2Allen Watts & Gid Sedgwick – Life’s Unfair [Trance]

3DJ Fait – Today Tonight Tomorrow [Hands Up]

4Clubbticket & Lina Lagos – Holding On Forever (DJ Fait Mix) [Hands Up]

5Harris & Ford x DJ Gollum – Numb [Hands Up]

6W & W X Axmo Feat. Sonja – Starshine (I Don’t Want This Night To End) [Hands Up]

7M-Project – Hardcore Vibes [UK Hardcore]

8Finch x Paul Elstak – Gabber Girl [Happy Hardcore]

9Quickdrop & Tatsunoshin – Railroad (No Hero Remix) [UK Hardcore]

10Gammer X Tweekacore – Lose You [UK Hardcore]

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás