A legtutibb vidám ütemek – 2021. május

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

E hónapban kisebb felüdülésnek lehetünk szem -és fültanúi, így újfent sikerült 2 cikkre való válogatást prezentálni. Meglepő mód a hands up továbbra is feltörekvőben van, konkrétan a mainstream előadók egy része, mint a W&W, illetve az ő „Rave Culture” labeljük több igényes nóta révén folytatta a korábban éveken keresztül epekedve várt vérfrissítést a stílusban. A listát természetesen most is néhány érdekesebb hardstyle darab zárja.

1Lange & Sarah Howells – Out Of The Sky (Chris Schweizer Remix) [Trance]

2Empyre One x Enerdizer – Tricky Disco 2k21 (Quickdrop Remix) [Dance]

3DJ R.Gee – Discothek (Raindropz Remix) [Hands Up]

4NIVIRO – The Ashes [Hands Up]

5Klaas – Money (Mazza Remix) [Hands Up]

6RWND & Untold Stories – Fire [Hardstyle]

7Sub Zero Project – A New Beginning [Hardstyle]

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás