A legtutibb vidám ütemek – 2021. június

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

Ebben a hónapban igencsak összekapták magukat az év eddigi részében kissé leeresztett hardstyle műfaj képviselői, és tekintélyes mennyiségű nyári slágert prezentáltak részünkre. Mostani szelekciónkat így ők dominálják, míg a hands up kissé visszaszorult, egyéb műfajokból pedig inkább csak az underground válogatásba sikerült megfelelő minőségű alkotásokat beválogatni. A hardstyle dominanciájának köszönhetően e hónapban előállt a paradoxon, hogy a slágeresebb válogatásunk jóval több kemény darabot tartalmaz, mint az underground felhozatal.

1Clubbticket – This Could Be Yours [Hands Up]

2Niviro – The Phoenix [Hands Up]

3Topmodelz & Dj Fait feat. Kim Alex – I Drove All Night [Hands Up]

4Noisecontrollers & Sephyx ft. Diandra Faye – Youngblood (Luveni) [Hardstyle]

5Hardwell ft. Mitch Crown – Spaceman (Dr. Phunk Remix) [Hardstyle]

6Brennan Heart – Way of Life [Hardstyle]

7Keltek & Devin Wild ft. Diandra Faye – Creature [Hardstyle]

8Andy SVGE & Hardstyle Pianist – Moonshine [Hardstyle]

9Wildstylez & Hard Driver – Edge of Darkness [Hardstyle]

10D-Block & S-Te-Fan – Believe [Hardstyle]

MEGOSZTÁS
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás