A legtutibb vidám ütemek – 2021. február

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

E hónaptól kezdve külön veszem az underground, valamint a slágeresebb darabok listázását. A klubosabb, esetleg instrumentális darabok továbbra is „A legtutibb kemény ütemek” cím alatt böngészhetők.

Az új esztendő első havában továbbra is a különféle remixek, feldolgozások maradtak a domináns elemek. Kivéve persze hardstyle stílusban, ahol az egyedi alkotások továbbra is színe-javát képezik a felhozatalnak. Összességében ez a hónap leginkább a legkeményebb ütemek rajongóinak kedvezett még a vidám darabok között is, a poposabb témák kedvelői kénytelenek néhány, egyébként meglehetősen igényes feldolgozással beérni. A UK hardcore továbbra is kedvelt stílusa maradt a producereknek, még az igazán mainstream duónak mondható W&W is előrukkolt remixszel ebben a stílusban.

1Ben Nicky x Apollo – Dance [Trance]

2Klaas – OK Without You (Mazza Remix) [Hands Up]

3Cascada – I’m Feeling It (In The Air) (DJ Gollum & DJ Cap Remix) [Hands Up]

4X-Cess – Suck My… (Garbie Project Remix) [Hands Up]

5O-Zone – Dragostea Din Tei (W&W Remix) [UK Hardcore]

6Pulsedriver – Kisses So Deadly (Quickdrop Remix) [UK Hardcore]

7Technikore x AK47 – Control [UK Hardcore]

8Quickdrop & Bounc3 Pres. Qub3 – Memories [UK Hardcore]

9Demi Kanon – Wings To Freedom [Hardstyle]

10Crystal Lake – Glory [Hardstyle]

11Envine – Free (In The Galaxy) [Hardstyle]