A legtutibb vidám ütemek – 2021. augusztus

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

Az elmúlt hónapok ínséges időszaka után a július újfent fellendülést hozott a vidámabb hangvételű tánczenék részére. A nyári koktélozós-lötyögős bulik hangulatát felidézve most leginkább a könnyedebb, dallamosabb szerzemények dominálnak, de azért a lista vége felé ismét megjelenik pár keményebb darab.

Hardstyle-ból annyi jó megjelenés jutott erre a hónapra, hogy úgy döntöttem, azokat teljesen külön bejegyzésbe szerkesztem, mivel a beszerkesztett zenék magas száma sajnos túlontúl leterheli a szervert. Nagy ihletettségemben a psytrance is kap ebben a hónapban egy saját válogatást, így az augusztusi zenekollekció – az underground kemény ütemekkel együtt – összesen 4 cikken át kerül felsorolásra.

1Cascada & Trans-X – One Last Dance (Klaas Remix) [Dance]

2Marlon White x B-Way x Pulsedriver – Perfect Next Disaster [Dance]

3Cosmic Culture – Skywalk to the Moon [Trance]

4Le Shuuk – Talk About Us [Dance]

5Eurotronic feat. Timi Kullai & Zooom – Baby Baby [Eurodance]

6Paffendorf & Brooklyn Bounce – Rave All Night [Hard House]

7Dj Dean – Dreamworld Reloaded (DJ Fait Remix) [Hands Up]

8Andrew Spencer feat. Jorik Burena – Fade Away (Danceboy Remix) [Hands Up]

9Kritikal Mass – The Game’s Over [Hands Up]

10DRYM & GXD & Linney – Give Me Life [Trance]

11Ben Nicky & Technikore feat. Karra – Never Knew [UK Hardcore]

12Quickdrop & Lala Lena – Lonely Battle [UK Hardcore]