A legtutibb techno, acid & hard trance ütemek – 2022. szeptember

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

A zeneajánló sorozat indulása óta nem látott mennyiségű bemutatható új darab érkezett! Olyannyira sok zenét szeretnék prezentálni, hogy – formabontó módon – stílusokra bontva mutatom be az elmúlt 1 hó során keletkezett felhozatalt. Külön-külön listába kerül rendezésre a trance, hardstyle, techno és hard trance, dance és UK hardcore, valamint a két részes hands up kollekció! Alább a techno, acid és hard trance válogatást találjátok.

1Terra V. & D.H.D. – Passion

2AKKI – Inside My Head

3Will Sparks – Come With Me

4Hardwell – Reminisce

5Genix – Your Destiny

6Kamil van Derson – Planet Blue

7Shogun Pres. Neo Tokyo – Gasoline

8Wavetraxx & DJ Warmduscher – Angst

9Fred Baker pres. Dark Alliance – Genetic (Ed Lynam Remix)

10David Forbes – Octagon

11Renegade System – Lose Control

12Yoji Biomehanika – Ding A Ling (2022 Reworked Mix)