A legtutibb kemény ütemek – 2024. április – Hypertechno különkiadás!

0
Legtutibb Vidam 2024apr Hypertechno

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

Ahogy ígértem a vidám ütemek listázásánál, ebben a hónapban különálló válogatást nyertek az Hypertecno darabok, mivel annyi megjelenés érkezett, hogy egyetlen playlistbe sürítve tönkrevágnák a szervert!

A Hypertechno a Hands Up és Hard Techno vegyítésével született műfaj, mely első körben a felgyorsított popzenék TikTok trendje által nyert magának helyet az elektronikus zene stílus-szótárában. A hirtelen jött sikert mind a dance, mind a techno előadók alaposan meglovagolták, így tandemben állnak elő újabb meg újabb, 140-160 BPM környéki szerzeményekkel!

1Kelly Clarkson – lighthouse (MOTi Remix)

289ers – Fire & Ice

3AXMO – Back Again

4Alan Walker and YUQI and Tribbs – Fire! (Tribbs Remix)

5Thomas Foster x Alex Megane x Ron Rockwell ft. Jessica & Delane – California Dreamin’

6Ampris / Chris Gallery – Forever With You

7Timmy Trumpet – Best Thing (Sonny Wern Remix)

8Art Directors x Micha Bischoff x Malena – DNCE

9Niels van Gogh – Feeling So Real

10Rocco x Pulsedriver x Ninkid – Take Me To The Rave (Techno Mix)

11Crystal Lake feat. Tara Louise – We Are One

12Blümchen – Ravergirl

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás