A legtutibb kemény ütemek – 2021. június

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

Ilyenkor, nyár tájékán az underground előadók kissé visszabújnak odúikba, hogy átadják helyüket a nyári fesztiválok slágerei részére. Az idei nyár azonban egy kissé más. A durva ütemek még a mainstream választék felett is részben átvették az uralmat. Ebben a hónapban így az utolsó három track kivételével békésebb psytrance, illetve techno darabok kerültek a választékba, a vidámabb nótákat tömörítő szelekciónk pedig jóval több keményebb ütemet tartalmaz, mint az underground válogatás.

1Warp Brothers – Phatt Bass (Sabretooth Remix) [Psytrance]

2Ikon – Higher Dimension [Psytrance]

3Inner Lux – Morphological Landscape [Psytrance]

4Will Sparks ft. Colleen D’Agostino – Close [Techno]

5Hardwell & Amba Shepherd – Apollo (Maddix Remix) [Techno]

6Sikztah – Furyan (SveTec Remix) [Techno]

7Resolute – Disappear [Rawstyle]

8Sefa & Dr. Peacock – Illusions [Hardcore]

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás