A legtutibb kemény ütemek – 2021. augusztus: psytrance különkiadás

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

Nem értem, miféle szélütés érhette a producereket, de az elmaradt fesztiválok tömegei ellenére több hónap ínsége után a múlt hónapban úgy ömlöttek a kiválónál kiválóbb szerzemények, mintha valamiféle szökőár szakította volna át a kényszerből visszafojtott kreativitás gátját.

Ahogy dance és hardstyle zenékből annyi remekmű érkezett, hogy most először külön válogatásba rendeztem őket, úgy a rövid tündöklés után alaposan visszaszorult psytrance műfajban is akadt erre a hónapra akkora mennyiségű kiváló alkotás, hogy azok megérdemelnek egy önálló válogatást.

1Neelix & Vini Vici & MKLA – Come Close

2Audiomode – In Your Eyes

3Imagine Mars & Faders – Chaitanya

4Talamasca – Hold On Your Passion

5Chromatone & Legohead – Weirduopoly

6Aktyum – Higher Reality

7Mono Sapiens – Universe is Crazy

8Talamasca & Phalaenopsy – Organic Machine

MEGOSZTÁS
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás