A legtutibb kemény ütemek – 2021. április

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

Sajnos beigazolódott legtitkosabb félelmünk: miután nyilvánvalóvá lett, hogy az idei fesztiválszezon is elmarad, sok alkotó inkább megpihent, vagy legalábbis késlelteti a slágergyanús darabok kiadását. Ami erre a hónapra jutott, az 1-2 dallamosabb nóta mellett néhány remekül kimunkált underground szerzemény, melyek ténylegesen érdemesek a meghallgatásra. Az előretolt uborkaszezon miatt ebben a hónapban nem választottam külön a kemény és vidám ütemeket, mind a 6 kiválogatott muzsika alább fülelhető.

1Niviro – Float Away [Hands Up]

2Dimitri Vegas & Like Mike x Scooter – We Love Hardcore [Hard Dance]

3Umek – Killer [Techno]

4Maddix – In My Body [Hard Trance]

5Primeshock – Everybody Dance Now [Hardstyle]

6Sub Sonik & Deetox – My Way (Radianze Remix) [Rawstyle]

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás