A legtutibb kemény ütemek – 2019. október

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

Jelen listánk a korábbi hónapokhoz képest biza változatosabb felhozatallal bír. Sok house előadó kacsingat idén a hard dance felé legalább pár track erejéig, eme attitűd végeredménye Maddix legfrissebb slágere. Akad UK hardcore is a felhozatalban (melyet a világ első űrben játszott DJ-szettjében is bemutattak), illetve a mostanra többnyire elfeledett, annak idején minden hazai diszkóban agyonjátszott Molella sláger is kapott egy hardstyle remixet, melyet már nyilvánvalóan nem fognak rongyosra hallgattatni közönségükkel a magyar DJ-k. 🙂

1Sem – Move (Hands up)

2Maddix – With Or Without You (Hard dance / Bigroom)

3Headhunterz – Home (Hardstyle)

4Molella – Love lasts forever (Wicked Minds remix) (Hardstyle)

5Le Shuuk x Sunbeam – Outside World (UK hardcore)