A legtutibb kemény és vidám ütemek – 2022. augusztus

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

Éppen legutóbb siránkoztam arról, hogy alaposan elapadt a beérkező hands up zenék mennyisége, így lassan nem marad mit bemutatni ebből a stílusból. Erre július során meg annyi újdonság érkezett, hogy van szerencsém különkiadást prezentálni belőlük, hogy ne terhelje le túlzottan a szervert a túl sok beszúrandó YouTube videó.

Az alábbi válogatásban most összevonva szerepelnek az egyéb stílusokból érkezett kemény és vidám ütemek, mivel a hardstyle is különálló válogatást kap ebben a hónapban.

1Ranji & Bingo Bango – The Road I’m On [Psyprog]

2DJs @ Work – Someday (DJ T.H. & Airwalk3r Remix) [Trance]

3Deborah De Luca X Robert Miles – Children [Techno]

4Novem Vivit – Adagio for Strings (Baüs Remix) [Techno]

5MinGtist – By My Side [Uk Hardcore]

6Technikore x Grvity ft. Christina Rotondo – Hear Me Out [UK Hardcore]

7Verox & Mavzy Grx – Be Free (Quickdrop Remix) [UK Hardcore]

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás