A legtutibb hands up ütemek – 2022. szeptember (2. rész)

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

A zeneajánló sorozat indulása óta nem látott mennyiségű bemutatható új darab érkezett! Olyannyira sok zenét szeretnék prezentálni, hogy – formabontó módon – stílusokra bontva mutatom be az elmúlt 1 hó során keletkezett felhozatalt. Külön-külön listába kerül rendezésre a trance, hardstyle, techno és hard trance, dance és UK hardcore, valamint a két részes hands up kollekció!

Alább a hands up kollekció 2. részét találjátok. Ha minden hónapban csak fele ennyi kiváló hands up muzsika látna napvilágot az elkövetkező idők során, nem hogy meg lenne mentve a stílus, de egyenesen a nagy EDM fesztiválok mainstage-én váltanák egymást a hands up DJ-k (de szép dolog is az ábrándozás)!

1Withard / D4V Entertainment – In Your Arms (Timster & Ninth Remix Extended)

2Powerpilz – I Just Wanna Have Fun

3Niviro – The Void

4Cloud Seven – Big World (Timster & Ninth Remix)

5Jason Parker – Quit Playing Games (With My Heart) (Timster & Ninth Remix)

6Samus Jay – Mr Rhythm

7Damae – Survivors (Cloud Seven Remix)

8KYANU x Megastylez x H3ARTACHE – Jump With Me

9Dan Winter Pres. LT Dan – Cool

10Ryan T. & Shell Shokk – Don’t Ever Let Go

11Jixaw – Break Free

MEGOSZTÁS
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás