A legtutibb dance & UK hardcore ütemek – 2022. szeptember

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

A zeneajánló sorozat indulása óta nem látott mennyiségű bemutatható új darab érkezett! Olyannyira sok zenét szeretnék prezentálni, hogy – formabontó módon – stílusokra bontva mutatom be az elmúlt 1 hó során keletkezett felhozatalt. Külön-külön listába kerül rendezésre a trance, hardstyle, techno és hard trance, dance és UK hardcore, valamint a két részes hands up kollekció! Alább a dance és UK hardcore válogatást találjátok.

1Marnik x HIMATE x Captain Jack – Hard Work

2Rob & Chris x DJ Gollum – The Night

3Marc Korn X Semitoo X Plastik Bass – Voices

4BlasterJaxx & Beauz – Out The Sky

5Ivan Fillini & Abrissgebeat Feat. Miani – Giulia

6Zombic x Marc Blou – In The Light

7Charly Lownoise & Mental Theo – Last Goodbye

8Ziggy X & DROPiXX – Since U Been Gone

9Rocco x Special D. x Andy Judge – Generation Of Love

10Quickdrop – Slow Motion