Rekord gyorsasággal gyarapodik a Budapest Park nyári programja, bőven akadnak érdekes események a választékban

0

Ugyan még 1-2 dátum üresen tátong, mindenesetre máris sok szép elektronikus zenei programmal illegeti magát a Budapest Park, pedig gyakorlatilag a tél kellős közepén járunk.

Eme jeles alkalomból összegyűjtöttem egy rövidke listát arról, hogy milyen, keményebb ütemekért rajongók számára is alkalmas programok közül válogathatunk. Mostanában szezonja van a retro fesztiváloknak, kiváltképp a 2000-es évek első felének ifjai regresszálhatnak vissza boldogan az aranykorba. A felsorolás időbeli sorrendben következik, és egyes események lineup-ja még nem teljes, tehát gyarapodhat. Az ajánlók a hivatalos leírás szövegét tartalmazzák.

1Total Dance Kabrió (május 18.)

Prezioso

Ha újra itt a nyár és meleg az idő… akkor nincs is jobb, mint lenyitni a cabrio tetejét és elindulni egy fantasztikus zenés utazásra! Május 18-án a legmagasabb sebességbe kapcsolunk a Budapest Parkban, ahol egy hatalmas, lélegzetelállító fesztivál keretében idézzük fel a ’90-es és 2000-es évek buli hangulatát! A korszak legnagyobb külföldi és hazai sztárjaival, a megszokott TOTAL DANCE feelinggel és show-val készülünk, hogy ismét együtt Veletek induljunk neki a nyárnak! Szállj be hozzánk Te is!

Dr. Alban / Prezioso feat. Marvin / Cascada / 5IVE

Kozmix / Ámokfutók / UFO / Krisz Rudi / Shygys / Náksi / Sterbinszky / Erős vs. Spigiboy / Spy the Ghost / DJ André

TOVÁBB AZ ESEMÉNYRE

2Scooter (június 15.)

Scooter

Az egyik legismertebb német technozenekar, a Scooter több mint 30 millió eladott lemezével, 80 arany- és platinaminősítésével és 23 Top10-es slágerével hazájának egyik legsikeresebb formációja. H.P. Baxxter és csapata 2019-ben is 100%-ra kapcsolja a fokozatot! Nektek pedig biztosan ott a helyetek – The Question Is What Is the Question?

Scooter (további nevek egyelőre nem kerültek bejelentésre)

TOVÁBB AZ ESEMÉNYRE

3I Love The 2000s (július 13.)

Inna

Idén nyáron a főváros újra visszautazik az időben. A 2000-es évek buli kultúrájának kultikus himnuszai csendülnek fel JÚLIUS 13-án a Parkban. Ezt az életérzést 7 külföldi nagyágyú hozza el Nektek, hogy a hangulat a maxon pöröghessen. Tessék időben felkészülni, hiszen ezen az éjszakán mindenki táncra perdül majd!

Basshunter / Inna / Groove Coverage / Soundlovers / Haiducii / Master Blaster / Alice Deejay / Kozmix

TOVÁBB AZ ESEMÉNYRE

4Parádé Remember (augusztus 31.)

ATB

Csak egy nap van… ami más, mint a többi. A legendás Budapest Parádé egyetlen estére visszatér a fővárosba, a Budapest Parkba! Éld át újra a lüktetést a korszak legnagyobb világsztárjaival és a legjobb magyar Dj-kel!

ATB / Faithless (Dj Set) / Mauro Picotto / Marusha / Da Hool / Brooklyn Bounce

Andrewboy / Budai / Clark / Dj André / Dj Newl / DJM / Erős vs. Spigiboy / Kühl / Lauer / Náksi / Peat Jr. / Slam Jr. / Sterbinszky / Szeifert / Thomka

TOVÁBB AZ ESEMÉNYRE