A karantén legjobb szettjei

0

DJ-k tömegei fogtak önálló tevékenységbe, hogy a kongó klubokba, üres színpadokra valamiféle életet leheljenek. Ki-ki a maga eszközeivel, anyagi-szellemi lehetőségei szerint igyekezett a karantént átvészelni. Sok meglepően ígéretes próbálkozás született ez időszakban, a decentralizált kezdeményezéseknek köszönhetően pedig a kreativitás is nyugodt szívvel törhetett utat magának.

Feledhetetlennek bizonyult Frontliner Defqon.1 mainstage designját megszégyenítő wc-papíros gagje, az ifjú tehetség, Niviro mosodás műsora, Alexandra Badoi román énekesnő trance-ba ejtő dallamai és látványosan tálalt műsora pedig igazán megbabonázott bennünket.

Alább az általam legjobbnak ítélt 10 szett látható-hallható a YouTube-ról. Természetesen nagyságrendekkel több liveset született a karantén alatt, az alábbiak azonban jelentősen kiemelkednek a felhozatalból. A felsorolás nem tetszési sorrendet jelöl, a zárójelben szereplő stílusmegnevezés alapján mindenki eldöntheti, melyiket lesz kedve meghallgatni. Persze – jelenthetnénk ki nemes egyszerűséggel – minek is kéne válogatni? Szépen egymás után jöjjön mind!

1Alexandra Badoi (trance)

2Nifra (trance)

3Niviro (dance)

4Amelie Lens (techno)

5Charlotte de Witte (techno)

6Le Shuuk (dance / hard dance)

7Scooter (hard dance)

8Harris & Ford (hard dance / hardstyle)

9Frontliner (hardstyle)

10D-Block & S-te-Fan (hardstyle)

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás