Idő előtt ünnepelné a Tomorrowland a 20. születésnapját, minden eddiginél őrültebb dzsemborit ígérnek

0

Valamit nagyon elszámolhattak a szervezők, ugyanis sehogy sem akar kijönni a matek. Mindenesetre úgy döntöttek, hogy az idei Tomorrowland fesztivál egyben 20. évfordulós jubileumként legyen elkönyvelve. S pontosan e jeles évfordulónak megfelelő őrületet ígérnek!

Ezúttal július 19-21. és július 26–28. között élvezhetjük az elektronikus zene lüktető ütemeit – remélhetőleg a 140+ BPM is beköltözik végre a mainstage-re, hiszen elmúlt évben a Hands Up és annak újonnan sarjadzó hajtásai (Eurorave, Hypertechno) visszatértek a mainstream-be!

A 2024-es lineup oly sűrűre sikerült, hogy pápaszemet kényszerülünk tenni, amennyiben kedvenc előadóink nevét ki szeretnénk bogarászni a listából.

A jegyek felkapkodására nagyon kevés időnk van, ugyanis az elővétel már január 27-én beindul a keménymag részére, február 3-tól pedig a szélesebb közönségnek is nyílik a webshop. Átlagosan 20 percbe telik, mígnem mind a 400 ezer jegy (nyilván a bérletek a napok számának megfelelő jegymennyiséget foglalják magukban) kisöprésre kerül a digitális kasszából.

A jegyvásárlásért és a részletes lineupért tessék elfáradni a hivatalos weboldalra. Alább a teljes felhozatal plakátját láthatjátok, ami kinagyítható és lementhető teljes méretében is.

Tomorrowland 2k24 Lineup

TEKINTSD MEG TELJES MÉRETBEN!

Azért nem stimmel a már említett Tomorrowland matek, merthogy a fesztivál tényleges 20. születésnapja csak jövőre, a 2025-ös szezonban következne be (2005-ben született a rendezvény). Amennyiben az évfordulókat az események számához igazítanánk, valóban meglenne a huszadik – amennyiben a COVID-lezárások miatt nem maradt volna el a 2020-as és 21-es esemény egyaránt. Így viszont sorrendben csak a 18. szeánsznak örvendhetünk ebben az évben.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás