Az idén minden eddiginél őrültebb hardstyle fesztiválszezon várható!

0

Rendkívül szerencsésnek mutatkozik idén a csillagjárás hardstyle rendezvények szempontjából.

Rögtön márciusban beindul a kemény ütemek szezonja, mégpedig a több év kihagyást követően ismét megrendezésre kerülő Loudness képében. A kifejezetten rawstyle-ra specializálódó indoor fesztivál összesen 20 előadó felvonultatásával várja a kedves látogatókat március 11-én a rotterdami Ahoy arénában.

A Supersized Kingsday április 27-én Eindhoven közelében zajló szeánszán a legdurvább hardstyle, raw és hardcore DJ-k szettjeire rophatunk egyet, s közben persze a holland király napját is ünnepelhetjük.

Április 30-án a dortmundi Mayday-re látogathatunk el. Itt a nagy tánctér a techno DJ-knek lesz szentelve, a második színpadot viszont teljes egészében leuralják a hardcore szcéna legelvetemültebb lemezlovászai.

Az Eindhoven mellett május 27-én zajló Harmony of Harcore fennállása történelmének legdurvább lineupját prezentálja mintegy 150 előadóval. Ahogy az esemény nevéből is kitűnik, itt kizárólag a hardcore techno-é a terep!

Az Oisterwijk-i Intents Festival június 2-4. között ünnepli 20. évfordulóját, ennek köszönhetően minden eddiginél ütősebb lineup-pal készülnek a szervezők, melynek bejelentése folyamatban van.

Nem feledkezhetünk meg a Biddinghuizen-i Defqon.1-ról sem, hiszen a világ legnagyobb harstyle fesztiváljáról beszélünk. A június 22-25 közt zajló esemény szintén huszadik szülinapját ünnepli, ám a rendezvénnyel kapcsolatos információk ilyen korán még nem szoktak megérkezni. A Q-Dance február 23-ra ígéri a teljes lineup, vele az idén esedékes Defqon.1 himnusz felfedését, melyet ez alkalommal a Sub Zero Project készít.

A felsorolás végén szintén egy jubileumi eseményt van szerencsém bemutatni. A Wish Outdoor 15. évfordulós kiadása június 30 – június 2 között zajlik majd Beek en Donk-ban.

Hogy némi mogyorókrém is kerüljön a palacsintába, a Q-Dance bejelentette, hogy az általában április környékén zajló Qapital rendezvénye törlésre került. Facebook-bejelentésükben kifejezetten hangsúlyozták, hogy nem kívánnak a helyébe ültetni semmit, szeretnének inkább a zászlóshajó Defqon.1 és Qlimax rendezvényekre koncentrálni.