Elhunyt Delete, a rawstyle egyik kiemelkedő alakja

0

Sajnos az elmebeteg, agyhalott korlátozások nagyon sokakat megviseltek és egyre többekről hallani, akiknek nem sikerült feldolgozni a fellépések hiányából, valamint népszerűségvesztésből eredő anyagi, mentális, vagy éppen lelki sokkot.

A Delete művésznéven ismert Ryan Briggs már majdnem megcsinálta: épp a remélhetőleg végleg magunk mögött hagyott karantén-korszakból igyekezett kiemelkedni egy rakás bejelentett fellépéssel, ám Delete és rajongóinak öröme sajnos kérészéletűnek bizonyult: május 1-én érkezett a hír, hogy Delete elhunyt, mégpedig gyaníthatóan kábítószer-túladagolás következtében.

Saját Instagram-profilja alapján a közkedvelt rawstyle előadó tényleg azt hitte, hogy oltakozással, maszkhordással, valamint a „hatóságok” ukázainak feltétel nélkül való követésével elkerülhetjük ama sorsot, melyet épp ezen intézmények fundáltak ki ellenünk.

Sajnos temérdek oltáspárti él roppant egészségtelen életet, mentális és lelki értelemben egyaránt rottyon vannak, és ebből kifolyólag rendszerfüggőségeik által dróton rángathatók a fenevad bélyegének reklámozására, mely akciónak bizony megvan a maga roppant súlyos következménye.

Delete barátja, Vazard saját Facebook-oldalán egy montázst publikált a közös emlékekről, mely alább látható, nagyobb méretben pedig megtekinthető itt.

Utoljára két éve kellett hardstyle DJ-t gyászolnunk, akkor a borderline személyiségzavarban szenvedő Express Viviana (Viviana Parisi) fojtotta meg saját gyermekét, majd vetette le magát egy villanypóznáról az elviselhetetlen karantén-terror következtében.

delete_montage