Éledezik a Tomorrowland: jövőre a téli kiadás is visszatér

0

Alighogy új kezekbe került a Tomorrowland fesztivált jegyző ID&T szervezőgárdája, máris megmutatkoznak a kényszerű hibernációba került ikonikus rendezvény első életjelei.

A hivatalos bejelentések szerint a Tomorrowland biztosan folytatódni fog 2022-ben, mégpedig a kiesett két év kompenzálásaként 3 héten keresztül. Igyekeznek azért csitítani a fellelkesült rajongótábort, hogy a 3 hétvégésre hizlalt dzsembori kizárólag a jövő évre érvényes, utána minden visszatér a jól megszokott régi kerékvágásba, vagyis 2 hétvégésre áll vissza a rendezvény.

Szintén folytatódik a szerencsétlenül időzített, egyetlen sikeres alkalmat követően a második évben pont a rendezvény előtt egy héttel lefújt Tomorrowland Winter is, vagyis a francia alpokban rendezett téli kiadás. Ennek első nevei is bejelentésre kerültek, a lista a cikk legvégén szereplő plakáton olvasható.

Nem közvetlen a fesztiválhoz, de szintén a szervezőcsapathoz tartozó hír, hogy a Universal Music-kal való együttműködés révén hivatalos Tomorrowland label (zenekiadó) indul útjára, melynek a világ legnagyobb zeneipari vállalata révén világméretű terjesztői és marketing-hálózata áll a slágergyáros elektronikus zenei producerek rendelkezésére.

Tomorrowland-Winter-2022