Mindent felülmúló csapatás várható az idei Defqon.1 fesztiválon!

0

Másfél órás YouTube-műsor keretében prezentálta részünkre a Q-Dance a 2024-es Defqon.1 programját, melyben részleteiben ismertették az idei szeánsz újdonságait.

Ez alkalommal is 4 napon át zakatoló őrületet tárazott be a szervezőcsapat, melyen 350-nél is több DJ pörgeti a világ legkeményebb ütemeit.

Az első nap még jobbára lightosnak ígérkezik, péntek-szombaton azonban elszabadul a pokol! Visszatér a nagy kedvenc szombati program, a Power Hour a mainstage-re, s ami ennél is érdekesebb, hogy a Warrior Workout (a Defqon.1 fitneszprogramja) ezúttal szintén ugyanitt várja a betonkemény bicepszekre vágyakozó fesztiválozókat!

Az év nagy meglepetése a 13 év szünet után visszatérő Showtek duó. Ők néhány hónapja jelentették be, hogy visszatérnek a kemény ütemekhez a 2011-es nagy stílusváltásuk jelképezte bigroom house-tól.

Ha jól vettem ki a műsorból, a szombat este csúcspontjaként aposztrofálható záróműsor átköltözik vasárnapra, s nem kevesebb, mint 5 órán át élvezhetjük a részünkre rendezett búcsúünnepséget, ahol a hardstyle DJ-k bizony roppant heves tempóban váltják egymást a főszínpadon!

Újdonság még, hogy a Defqon-történelemben most először egy hardcore DJ, Angerfist zárja a mainstage műsorát. A többi program nagyjából a megszokott nyomvonalat követi, a hardstyle-on felül millennium hardcore, techno, sőt még pszichedelikus ütemekre is önfeledten csapathatunk!

A lineup oly terebélyes, hogy nem illeszteném be ide, aki kíváncsi a részletes bontásra, az az alábbi linkre kattintván böngészheti a szédítő mennyiségű programot:

DEFQON.1 2024 LINEUP MEGTEKINTÉSE

Az idei fesztivál 2024. június 27-30 közt kerül megrendezésre a hollandiai Biddinghuizen-ben. A bérletek már mindegy szálig elfogytak, ahogy a szombati napijegyek is. Aki szeretne legalább egyetlen nap bejutni a rendezvényre, annak minimális mennyiségű pénteki és vasárnapi jegy még rendelkezésre áll. Spuri gyorsan a webshopba, mielőtt még a legutolsó jegyek is ebek harmincadjára jutnak!

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás