Végtelen energiánk és örök életünk lehetne, ám a pszichopata elitnek más a terve velünk

0

Időről időre felbukkannak, majd szőrén-szálán eltűnnek találmányok, olykor feltalálójukkal együtt, melyek megválthatnák az emberiség életét, illetve függetlenné tehetnék őket az elmebeteg, szociopata, rabszolgatartó rendszertől.

Nikola Tesla volt a modern kori boszorkányüldözés egyik legszerencsétlenebbül járt mártírja, kinek figuráját már életében nevetségessé tették, nevét lejáratták, szabadalmait pedig ellopták. Ezek azóta is ott pihennek mindenféle magáncégek fiókjaiban, kiknek eszük ágában sincs azokat előszedni – hát még csak azt kéne, hogy az emberiségre rászabaduljon az ingyen elérhető korlátlan energia, és ne kelljen egy szűk pszichopata réteg megbillogozható háziállatává szegődni a puszta betevő falat előteremtése kedvéért!

Tesla oly szerencsétlenül járt, hogy egyetlen mecénását is elvesztette, mikor az a Titanic-kal elsüllyedt. A támogató nélkül maradt Nikola eladósodottan, szegényen és számkivetettségben halt meg.

Persze nem ő volt az egyetlen, akivel ily kegyetlenül kibabrált az élet, mindenesetre az ő példája a legszembetűnőbb. Teslát követően hasonlóan járt a világsajtó, melynek fősodorba tartozó része annak idején (XX. század eleje) még tényfeltáró módon értekezett többek közt a vakcinák veszélyeiről, valamint a fejünk fölött köröző idegen fajokról is, akiket később neveztek el UFO-knak (azonosítatlan repülő tárgy).

ufo-3400065

Nagyjából a kelet-európai rendszerváltás környékén vált élő pokollá a rendszer és dőlt dugába a szabadság, mely folyamatot követően az immár teljes egészében milliárdosok uralta médiakonglomerátumok révén működtetett sajtó kizárólagosan a liberalizmus és szabad piac kritikától mentes istenítését végezhette, a fura jelenségekről, összeesküvésekről szóló hiteles és tényfeltáró híradásokra pedig rásütötték az „elmebeteg konteós” bélyeget. A velük kapcsolatos cikkek vándorolhattak szépen 500 példányos senki által nem vásárolt magazinok, később olvasatlanul rohadó weblapok hasábjaira. Ezek őrizték meg sikeresen ama eltitkolt tudást, mely most zömében kontrollálatlanul (és éppen ezért sajnos hazugságok, álinformációk tömegével átitatva) ömlik a szellemi szempontból felkészületlen, elbutult, tomba, zombi lakosságra.

Összehasonlításképp: egy 1989-es „The Sun” cikk még szabadon értekezett arról a manapság elmebeteg konteóként megbélyegzett tényről, hogy a hatalomnak szándékában áll minden embert a világon bechippeltetni!

Hát ezért kellett a népszerű sajtótermékek működtetői részére mindegy szálig visszautasíthatatlan ajánlatot tenni még az ezredfordulót megelőzően…

Hatalmas hát a romlás, a sötétség. Mindannak meg a puszta emlékei is felszívódtak, hogyan lehetett az ókori időkben – a történészek által elmesélt módon megfelelő munkaeszközök híján – oly tökéletességgel felvértezett piramisokat, márványoszlopokat, több tíz tonnás kőtömböket faragni. Olyan kőkor előtti maradványokat is felleltek, melyek milliméter pontossággal voltak méretre vágva – mégis mi módon?

machu_picchu

Talán maradtunk is volna az örök sötétség biztonságos karámjában, hol kérődzhettünk volna vígan, amíg felénk nem száll a böllérkés. Ám a hatalom triggerelt egy folyamatot, melyet most túlzott vehemenciával kívánnak átütni az emberiségen: a mindenki bechippeltetésének konteó-szemétdombra vetett vágya újult erővel mutatja meg magát a lakosság előtt, mely rendszer előkészítése a folyamatos média-leplezés és elhallgatás közepette is gőzerővel zajlott.

Ahogy az 1989-es The Sun hírben szerepel: védőoltások leple alatt kiválóan és akár észrevétlenül be lehet csempészni az emberi véráramba egy jeladó rendszert, melyre a technológia már a 80-as évek végére készen állt. Az tehát az elmebeteg, aki azt képzeli, hogy az általa kiröhögött chippelés úgy fog zajlani, mint a kutyáknál: bőr alá ültethető, 50 éves, elavult technológiával.

Az ember modern nanorobotokat kap a vérébe, melyek simán átpréselik magukat egy injekciós tű fején, és jó eséllyel fénymikroszkóppal sem észrevehetők: minimum elektronmikroszkóp szükséges a hiteles detektálásukhoz.

A háttérhatalom célja, hogy az emberi faj elbélyegzésével a maga részére megakadályozza a nagy ébredést, mely folyamat bekövetkezte épp a jelen évekre tehető. Ettől olyan nagy a feszültség a világban, fokozódott robbanás közelivé a hangulat, mert – ahogy a Jelenésekben olvashatjuk – a várandós asszony szülni készül. Jelenleg épp a vajúdás állapotában szenved, hogy világra hozza az új embert, az Istenhez visszatalált gyermeket, akit nem lehet többé egy erőszakos terrorista kisebbség által szolgasorban tartani, mérgekkel etetni, nanochipes vakcinákkal tömködni, amíg élőhalott hörgő zombi nem válik belőle.

fogyaszto_zombi

Hamarosan jó eséllyel annak emlékeit is visszanyerhetjük, hogyan tudtak eleink a kor ostoba történészei által haluzott primitív, kőkori körülmények között gigantikus építményeket (dimenziókapukat?) emelni, és azon technológiákat is visszanyerhetjük, melyeket a fejünk fölött regnáló pszichopata elit rabolt el tőlünk, mint jogos jussunkat, hogy megakadályozhassák a lakosság függetlenné válását, vagy felhasználhassák ezen találmányokat ellenünk.

Az Alcyon Plejádok spirituális beavató filmje az elmondottakról még több részlet és érdekes információ mentén tájékoztatja a kedves nézőt.

Az irányítás, a hatalom és az elnéptelenedés pszichológiai, genetikai és spirituális háborúját éljük, amelyet az elit folytat az árnyékból az Emberiség ellen, és ehhez olyan vakcinát használnak, amely módosítja a DNS-t, mert tudják, hogy a DNS olyan értékes, hogy mély tudást és kapcsolatot kínál nekünk magával az Univerzummal, és bizonyíték van arra, hogy amputálták a tizenkét DNS-szálat, amellyel eredetileg rendelkeztünk, és csak kettő maradt meg, ezért most félnek az emberek millióinak ébredésétől, akik felismerik mindazt, amit tettek velünk.

Ezért rejtették el szándékosan, és ezért nem kerül nyilvánosságra semmi, ami a csillagmezőből származik vagy földönkívüli eredetű, ahogyan a Zéró Pont Szabad Energiára vonatkozóan sem.

A valóságban a Végtelen Szabad Energia az üres tér része, ez egy kimeríthetetlen energia, amely nagy előnyökkel járna számunkra, mégis a káros 5G-vel akarják kiszorítani. A nullponti szabad energiát a nagy zseni, Nikola Tesla fedezte fel, és megöltek néhányat azokból a későbbi tudósokból, akik kifejlesztették azt.

Ezt az energiát ismerték és használták különböző ősi kultúrák, mint például Egyiptomban, Indiában, ahol vannak olyan leletek, amelyek azt bizonyítják, hogy felsőbbrendű technológiájuk volt, amellyel nagyszerű műveket, templomokat, piramisokat építettek… Arra is használták, hogy az egységes mezőben, kvantum- és fraktáluniverzumokban utazhassanak, ahol a Szférák Zenéje rezeg, és ahol a krononauták vagy csillagutazók a Csillagkapuk segítségével a hipertérben mozognak.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás