Így zsákmányol ki téged a hatalom, így taszít rabszolgaságba a rendszer

0

Visszabeszél, mint nyugdíjas a tévének

– szól a bölcs mondás. Ugyanők, akik ökölrázva óbégatnak a létüket megnyomorító politikus aktuálisan mutogatott képe felé, csókdossák annak kezeit nyakló nélkül és szavaznak le rá pár kiló lejárt szavatosságú száraztésztáért.

Aztán jön a morgolódás, elégedetlenség, nyomorúság, majd a négy éven át tartó döglődést követően újabb iksz behúzása a népsanyargató terroristákra. Az embernek úgy kell szolgálnia a rendszert és annak gépies törvényeit, hogy közben tiszta szívből gyűlöli azt. És meg is tesz érte mindent.

Aztán csodálkozik a sok szerencsétlen, hogy elragadja a skizofrénia, utoléri a demencia, és napi három marék gyógyszar bekapkodását követően sem leli meg békéjét, mert nem létezik az az elme, mely ekkora mértékű kognitív disszonanciából őrület nélkül volna képes szabadulni.

A rendszer belőle él, az ő adójából és idejéből, a kizsákmányolható munkaerejéből. Elveszik mindenét, majd, hogy az illető szépen befogja a pofáját, tized – vagy manapság inkább századrészét visszaosztják neki annak, amit megtermelt. Ezt hazudják jóléti államnak, illetve szabad piacnak.

ad-advertise-advertisement-684363

A rendszer pedig nem várja el, hogy szeresd, csak azt, hogy szolgáld. Add oda neki minden idődet, munkaerődet, energiádat. Aztán nyugodtan morgolódj magadban, kit érdekel? Amennyiben rázod az öklöd a tévé előtt a népsanyargató politikus felé, a kocsma leghátsó zugában két bátorító feles ledöntése után elküldöd az anyjába a tőled sok száz kilométerre épp ribancokat döntögető főnököd, azok pont leszarják, hogy te mit gondolsz róluk, amíg nem hallják.

Még vigyorognak is a bajszuk alatt, hiszen míg italba fojtod bánatod és egész életed a rablógyilkos energiavámpírok részére áldozod, szolgasorsod magától is beteljesül. Nincs is szükség ütlegre, bilincsre: te magad vonulsz önként a sírgödörbe és agonizálsz ott végső fizikai halálod órájáig.

Ha nem bírsz megülni a valagadon és némán tűrni a láthatatlan terrort, nyilván tüntetni mész az egész országot elsíboló politikus ellen, a munkahelyeden pedig többedmagaddal sztrájkot szervezel.

Pont erre vár a rendszer!

Amint kimész tüntetni, elégedetlenkedni, gyújtogatni, máris hatalmas támogatást adsz a rendszer részére. Végre jól látható és minden tévécsatornán bemutatható indoka van a népnyúzóknak arra, miért is kell újabb meg újabb törvényeket bevezetni a lakosság ellen, miért van szükség újabb ezernyi gumibot, könnygázgránát és gépfegyver beszerzésére. Pont az ilyen rendbontók miatt!

A minket rabszolgaságban tartó rendszertől követeljük, hogy engedjen bennünket szabadon. A skizofrén őrület immár kollektív társadalmi jelenséggé szerveződött.

Aki ismeri valamennyire a történelmet, jól tudhatja, hogy a forradalmakat a legtöbb esetben véres, elnyomó diktatúra, a korábbiaknál is sokkal rosszabb rendszer követte.

Hol lehet hát a kiút ebből a nyakló nélkül sanyargató, elnyomó, lélekgyilkos rendszerből? A Kiáltó Szó YouTube csatornán megmutatják az egyetlen utat, melynek végén az általunk vágyott valódi feloldozás vár ránk, ráadásul teljesen ingyen, felesleges erőlködés, őrjöngő lázadozás és idejekorán a koporsóba vándorlás szüksége nélkül.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás