Egy élhető világban semmi szükség törvényekre és tilalmakra

0

Azért élhetetlen a mai szisztéma, mert törvények tízezrei révén teszi elviselhetetlenné az életet a karhatalom, melyek alól persze ők maguk mentesülnek – ha máshogy nem, hát korrupciós lefizetések révén. Az ember – amint ki merészel menni az utcára – máris tucatnyi rendszabályt szegett meg, pusztán a létezésével.

Hogy büntetik-e mindezen kihágásért, hogy ő van, az attól függ: haverja-e valamely pártállami csinovnyiknak, illetve szerepel-e a hatalom halállistáján? Amennyiben nem a politikai ellenségek táborát gyanítja, talán szemet hunynak bűnei felett, de azért figyelmeztetik, hogy húzza meg magát, mert legközelebb nem lesz ily mértékben elnéző a biztos úr. Ha eltávolítható ellenség, akkor máris röpködnek a súlyos bírságok, amennyiben pedig egy oligarcha vet szemet valamely vagyontárgyára, máris készülnek az ellene írt törvények és örülhet neki, ha végül megússza betoncsizma nélkül.

A sok retardált vadbarom szerint törvények nélkül élhetetlen volna a világ. Az ép elméjű emberek részére mostanra teljesen világos, hogy a törvények miatt élhetetlen a világ! A törvények arra valók, hogy a hatalom nélküli emberek tartósan a mocsárban tarthatók legyenek karhatalmi erővel, vérmes terrorral.

Aki erkölcsös és etikus, semmi szüksége törvényekre ahhoz, hogy mindig a jót cselekedje. Aki gazember, az a tízezernyi törvény között is meg fogja találni a kerülőutakat meg kiskapukat. Némely kiskaput pont az ő fajtája kedvéért hagynak meg. A törvények által rabigaságban tartott világban tehát vannak a törvénykezésnek haszonélvezői, akik csattogtatják az ostort, és vannak a kiszolgáltatott csúszómászók, akik részére már a puszta létezést sem engedi meg a terrorista karhatalom annak aláírással és pecséttel ellátott hozzájárulása nélkül.

signature1

Nyilvánvaló, hogy a törvénykezésnek semmi köze az erkölcsiséghez, az etikához, a morálhoz. A törvény furkósbot egy kisebbségi, hatalmaskodó terrorcsoport kezében, mellyel a teljes lakosság sakkban és elnyomásban tartható.

Milyen lehetne hát egy, az emberiséget ellehetetlenítő és halálba taszító törvények elleni társadalom? Mi köze a törvénykezésnek Istenhez, kinek személyére ezek a karhatalmi bűnözők nap mint nap hivatkoznak, sokszor úgy, hogy ők maguk Isten felkent földi helytartói, akiknek teljes jogukban áll nyomorgató törvények sokaságát hozni a lakosság ellen?

A válaszokat megadja a Kiáltó Szó csatorna szerzőjének kiselőadása.

Bónusz házi feladatként egy jóval hosszabb, régebbi videó is megtekinthető, melyben a Kiáltó Szó előadója elmagyarázza, hogy működik a hatalmi piramis, miért ártalmasak a törvények, és miért kizárólag az emberiség megnyomorítására alkalmas a törvénykezés.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás