Túl durva a hardstyle? Ezt mutasd meg a nagymamának, ha meg akarod vele szerettetni!

0

Nem mindennapi kihívásokat okoz a kemény ütemek szerelmeseinek, hogyan is mutathatnák be kedvenc stílusukat szüleik, barátnőjük, kollégák, netán az érzékeny fülű nagymama számára? Ha csak szimplán lejátszunk nekik 1-1 hardstyle tracket, legyen akármilyen dallamos, az enyhe értetlenkedéstől a heveny fejrázáson át a fülek befogásáig és lábon kihordott stroke-ig bezárólag reakciók széles tárházát mutathatják az általunk igazságtalanul kínzott áldozataink.

Szerencsére megérkezett a hathatós megoldás! Vegyük ki az agyontorzított dobokat, visító screech-eket, hátborzongató effekteket! Az így keletkezett csupasz harmóniákat és dalszövegeket hangoljuk át zongorára, hegedűre és vonósnégyesre, és máris megkapjuk a lehető legnyugalmasabb koncertélményt, melyre nyugodtan elvihetjük magunkkal barátnőnket, unokaöcsit, kollégát, sőt, akár a kedves nagymamát is, aki ugyanolyan lelkesedéssel tudja élvezni a Hardstyle Pianist műsorát, mint tesszük azt mi magunk maxra csavart basszus és hangerő mellett.

Hardstyle Pianist tevékenysége pontosan erre terjed ki: ismert hardstyle nótákat zongorázik el, koncertjein a kedvelt grand piano-ja mellett filharmonikus zenekar is növeli a hangulatot. Bár legtöbb esetben instrumentális változatban játssza a dalokat, két énekes is segíti az est fényének emelésében.

A nemrég napvilágot látott koncertvideójában élvezhetjük például Brennan Heart és Wildstylez blues-hangulatú Lose My Mind-ját, Wildstylez művészi hegedűjátékkal kísért Encore-ját, vagy a Bass Modulators unplugged Oxygen-jét. Mire a műsor véget ér, máris sírva könyörög az egész család a Qlimax jegyekért. 🙂

MEGOSZTÁS