Egyetlen suhintással padlóra küldte, majd meg is bukfenceztette ellenfelét egy magyar lány a pofozó bajnokságon

0

Úgy tűnik, lenyúlták az amcsik a ruszki pofozolimpia ötletét, ugyanis immár bajnokságot is rendeznek a tengerentúlon ebben a műfajban.

A magyar származású Sheena Bathory (valódi neve: Szabó Franciska) ebben a versenyben mérette meg magát az idén. A leányzó a TV2-es Exatlon műsor révén vált ismertté, nem olyan rég azonban kiköltözött Amerikába direkt ama célból, hogy erőkifejtést igénylő sportágakban hivatásos sportoló és bajnok legyen.

Első komoly teljesítménye a pofozó bajnokságon bemutatott produkciója volt. Egyik hímnemű ellenfelét sikerült oly erőteljesen arcon ütnie, hogy a csávó azonnal hátra esett, majd sikertelen feltápászkodási kísérletét követően hengerbucskázott is egyet.

Sajnos oly mértékben cenzúráz az antiszociális média, hogy a bemutatandó klipet szinte mindenhonnan törölték, ezért két forrást is beillesztek ide, ahol sikerült rálelnem a videóanyagra, de egyik sem kecsegtet kiváló minőséggel.

Az egyik egy már törölt Reddit posztból származik, ezért fogalmam sincs, le tudják-e játszani ezt a kedves olvasók.

A másik egy kommentárral ellátott YouTube videó, hol több hatalmas pofont is bemutatnak. Itt 3 perc 30 másodperchez kell pörgetni, hogy Franciska produkcióját megszemléljük.