Vizsgálja a Vatikán, hogy miért lájkolta Ferenc Pápa egy brazil fotómodell képét az Instagramon

0

Kissé elragadták a vágyai Ferenc Pápa bácsit, amikor egy meglehetősen telt alkatú brazil fotómodellt lájkolt az Instagramon. A Vatikán klerikalistái nem értik, hogy fordulhatott elő eme szerencsétlen baleset, így vizsgálatot indítottak a rejtélyes csoda folytán létrejött esemény felderítésére.

Ferenc Pápa mentségére szóljon, hogy a legtöbb nagyvilági méltóság közösségi média-felületeit általában nem ők maguk istápolják, hanem külsős vállalkozót (social media manager) bíznak meg eme nemes céllal. Simán előfordulhat tehát, hogy csak a felbérelt adminisztrátor nem tudta éppen, melyik fiókról küldött virtuális csókot a baleset nyomán áldottá lett fotómodellnek. Minden bizonnyal saját profiljáról szeretett volna incselkedni a leányzóval.

Natalia Garibotto, a földöntúli áldásban részesült szerencsés kiválasztott meglehetős lazasággal reagálta le a szituációt:

Legalább a mennybe jutok.

Az asszonyság Instagram-fiókját úgyszint egy ügynökség menedzseli, akik rögvest fel is használták a kínálkozó alkalmat, hogy nyilvánosan bejelentsék: ők az első ügynökség a világon, akik a Pápa áldását élvezhetik.

natalia_garibotto
Natalia Garibotto brazil fotómodell