Egy perc humor: így válj tökéletes barátnővé vagy feleséggé!

0

Tökéletes barátnővé vagy feleséggé válni igazán könnyed és játékos vállalkozás! Íme néhány példamondat minden szóba jöhető életszituációra, amennyiben elakadnál a pároddal való eredményes és harmonikus kommunikáció lefolytatásában!

Úgy szeretem nézni az arcodon azt a feszült figyelmet, amikor a számítógépeden játszol.

Légy szíves hangosítsd fel a tévét, hogy a konyhában is halljam a meccset!

Milyen kedves tőled, hogy felhajtva hagyod a WC-ülőkét, így megspórolsz nekem egy mozdulatot, amikor ki akarom sikálni.

Frappáns ötlet volt drágám, hogy a koszos zoknidat az asztalon tárolod. Így mindig szem előtt van, és biztosan nem felejtem el kimosni.

Teszed le rögtön azt a porszívót! Romba döntöd az illúzióimat. Ilyet csak homokosok tesznek, ráadásul megmelegszik a söröd, amit épp most töltöttem ki….

ferfi_vasal

Mindenképp tudd meg kérlek, hogy mit rakott édesanyád a borsos tokányba, amitől olyan finom lett, mert legközelebb nem akarom ezzel az anyámtól eltanult amatőr kotyvasztással terhelni a gyomrodat.

Inkább turkálok valamit a sarki bálásnál, mert utánaszámoltam: ennek a szoknyának az árából két rekesz sört is lehetne venni.

Milyen figyelmes tőled, hogy nem emlékeztetsz állandóan a koromra! Bezzeg a bunkó kollégáim egy rakás virágot adtak szülinapomra. Alig bírtam hazacipelni. Nincs is ennyi vázánk. Meg jó, hogy minden este legurítasz egy pofa sört, így az üres üvegeket vázának használhatom.

Persze, sétáljunk vissza, magam is szívesen körbejárnám még néhányszor azt a gyönyörű Porschét!

Kérlek meséld el újra, hogy fogtad el tegnap a Lajos betlijét azzal a zseniális trükkel!

Már megint színjózan vagy? Hányszor mondjam még, hogy sokkal szexibb vagy egy kicsit becsípve? Nyomás a kocsmába, és 4 féldeci előtt haza ne gyere nekem, mert nem foglak beengedni!

drinking_champagne

Nagyon rendes tőled az a törődés, ahogy olykor az egész éjszakát rászánod szegény Jenő lelkének ápolására a Vén Diófában. Mióta otthagyta a neje, valóban senkije sincsen, akitől egy jó szóra is számíthatna. Ha úgy látod, hogy rosszul esik neki, hogy te már hajnali háromkor itthon vagy, inkább maradj még kicsit vele, ne maradjon tüske szerencsétlenben!

Már megint frissen borotváltan bújsz hozzám? Hányszor mondjam még, hogy nincs férfiasabb a két napos borostánál?!

Most menj lángosért! Ott áll a büfé előtt az a tangás lány, akit a parton mutattam neked. Most megszemlélheted őt közelebbről is.