Rengeteg válás szárad a Fortnite lelkén

0

Egyetlen dolog van, ami a mamahotelben dekkoló, képernyő előtt ücsörgő férfiak látványánál is jobban töri lefelé a női libidót. Ez pedig, ha ugyanezen mamahoteles attitűd egy szemlátomást szülői háztól független, saját egzisztenciával és családdal rendelkező hímet ér utol.

A férfiak hanyagságának szegény, ártatlan áldozatául esett nők ilyenkor kétségbeesve keresik a materiális okot a házasság megfeneklésére. A férj alkoholizmusa, gyakori távol maradása az otthontól, haverokkal lógása, gép előtt kockulása egyértelmű jele annak, hogy már nem szereti azt a nőt, aki részére néhány mámoros évvel korábban még örök hűséget fogadott. Ez esetben más megoldás szóba sem jöhet, minthogy a kezdetben még csak hébe-hóba bevetett nyaggatást és lelki terrort alaposan fokozni. Hátha ezáltal döbben rá a férfi, mit is veszthet, amennyiben továbbra is a jó közérzetet biztosító szórakoztató tevékenységeket választja a sárkánnyá amorfizálódó asszonyka gyűlöletostromai helyett.

Az, hogy a fokozódó terror nem oldja meg a problémát, sőt mi több, súlyosbítja, semelyik nőt nem érdekelte soha.

Az új főbűnös most a Fortnite lett, mely az angol The Sun magazin szerint az év végéig mintegy 5.000 válás előidézője lehet – egyedül az Egyesült Királyságban. A legfrissebben elérhető, 2016-os adatok szerint 107 ezer válás történt az adott évben. Ehhez viszonyítva, várhatóan hasonló idei trendek mellett jelentős arányt képvisel az egyetlen egy PC-játék. A válási beadványok közül egyébként ezidáig 200-ban került említésre kifejezetten a Fortnite neve.

Az Epic Games új alkotása egyébként a világ legaddiktívabb játékaként került a köztudatba, megdöntve a World of Warcraft, majd később a Minecraft által állított rekordokat. A Fortnite játékosok drogfüggőkre utaló tünetei egyértelmű indokot szolgáltatnak, hogy asszonyka vihesse fájdalomdíjként a közös házat. A maradék, kissé épebb elméjű háziasszony inkább a játék betiltása mellett petíciózik, kevés sikerrel.

Időközben a termék mobilos változata is napvilágra került. Jaj az emberiségnek!