Hivatalos hardstyle remix készült a legfrissebb Alan Walker slágerből

0

A Da Tweekaz duót nem különösképp szükséges bemutatni a veretős kedvű hallgatók számára. Rendre felkavarják ugyanis az állóvizet populáris zenék egészen elképesztő remixeivel vagy épp feldolgozásaival.

Ezen daraboknak azonban, ahogy magának a hardstyle stílusnak, rengeteg országban mainstream voltuk ellenére a legutolsó vár bevételét nem sikerült véghez vinniük. A napjainkban talpon maradt három nagy kiadó – Universal, Sony, Warner – egyike sem vállalta be, hogy legalább lábjegyzetben elismerje a stílus létét és az évtizedek alatt hatalmasra hízott rajongótáborát.

Egészen mostanáig. A Da Tweekaz ugyanis megkapta a lehetőséget, hogy Alan Walker legfrissebb slágerének, az On My Way-nek remixét elkészítése. Ez nem pusztán holmi bootleg, melyekre gazdagon akadnak ismert példák korábbról. Ez a remix a Sony Music által megjelentetett, hivatalos kiadvány!

A remix még csak nem is pakkban érkezett más producerek feldolgozásaival, ahogy az lenni szokás, hanem kifejezetten ez az egy átgondolás látott napvilágot egy dedikált single kiadványban.